HOROSCOP. Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste semne zodiacale

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Dayne Topkin
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Dayne Topkin

Norocos sau ghinionist. Află cât de protejată de astre este zodia ta.

Berbec (21 martie - 19 aprilie) : Norocul tău este ocazional

Când Berbecul este pe val, este pe val. Dar când universul nu este de partea lor, se pot trezi cu un ghinion destul de mare. Trebuie să profiți la maximum atunci când universul este de partea ta și să încerci să nu cedezi atunci când nu este.

Taur (20 aprilie - 20 mai) : Sunteți extrem de norocoși în anumite domenii...

Când vine vorba de carieră și de obiectivele lor financiare, Taurii tind să fie extrem de norocoși, dar în alte domenii (cum ar fi viața lor amoroasă) pot simți uneori că sunt cei mai ghinioniști.


Gemeni (21 mai - 20 iunie): Nu ești chiar cel mai norocos 

Uneori, Gemenii pot simți pur și simplu că întregul univers este împotriva lor. Ei pot încerca să facă tot ce le stă în putere pentru a se asigura că  astrele se aliniază pentru ei, dar se trezesc loviți de blocaj după blocaj după blocaj după blocaj. Nu este întotdeauna ușor să fii Gemeni.


Rac (21 iunie - 22 iulie): Norocul tău se poate schimba de la o zi la alta.

Atunci când norocul este de partea lor, se pot trezi cu adevărat pe val, cu totul așezându-se perfect. Dar atunci când norocul nu este de partea lor - lucrurile pot lua o întorsătură negativă.


Leu (23 iulie - 22 august): Ești cu siguranță de partea norocoasă a zodiacului.

Acest lucru îi face adesea pe cei din jurul Leilor să fie foarte invidioși pe ei. Leii pot face ca lucrurile să pară aproape prea ușoare și ca și cum nu trebuie să se străduiască. Este doar unul dintre avantajele de a fi Leu.


Fecioară (23 august - 22 septembrie): Cu siguranță ai universul de partea ta,

Fecioarele tind să se descurce foarte bine în viață parțial pentru că au o etică a muncii foarte bună și sunt și norocoase. Combină aceste două caracteristici și este ușor de înțeles de ce sfârșesc întotdeauna prin a fi unele dintre cele mai de succes semne zodiacale.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Când vine vorba de noroc, nu te poți baza pe asta.

Nu că ești super ghinionistă, dar nici Balanțele nu se bazează întotdeauna în noroc. Din fericire, Balanțelor oricum nu prea le place să se bazeze pe "noroc" - în schimb, ele își fac propriul noroc să se întâmple, prin muncă grea și karma bună.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Când vine vorba de noroc, tu ai tot ce-ți trebuie.

Scorpionii se trezesc de cele mai multe ori că se împiedică în noroc. Trebuie doar să fie atenți să nu o ia de bună, altfel se pot trezi că dau cu piciorul la numeroasele oportunități pe care le oferă universul.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) : Te simți de parcă nprpcul te ocolește

Săgetătorii nu sunt genul care să își plângă de milă prea mult timp, dar nu se poate nega că norocul lor poate fi absent uneori. Ei se trezesc întrebându-se de ce alții din jurul lor, par să obțină totul foarte ușor, în timp ce ei trebuie să muncească din greu pentru orice.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Norocul nu există pentru voi


Uneori, acest semn muncește atât de mult pentru a ajunge în față, doar pentru a descoperi că lucrurile sunt total scăpate de sub control, trăgându-i înapoi de fiecare dată. Din fericire, Capricornii au etica muncii pentru a lucra împotriva ghinionului.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Norocul tău este peste tot.

Poate fi foarte imprevizibil pentru acest semn. În unele zile totul le va merge bine, iar în alte zile vor avea atât de mult ghinion, încât vor simți că le vine să renunțe. Dar chiar și atunci când lucrurile nu merg bine pentru ei, au impulsul de a continua să lupte și de a merge înainte.


Pești (19 februarie - 10 martie): Ești foarte norocos în unele momente... și foarte ghinionist în altele.

Este super extrem pentru tine. Uneori, Peștii se găsesc în oportunități norocoase și atrag fără efort tot ceea ce își doresc. În alte momente, se trezesc atât de doborâți, în timp ce universul le aruncă atât de mult ghinion, încât le vine să plângă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel