HOROSCOP. Ce trebuie să faci pentru a fi fericit, în funcție de zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Lidya Nada
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Lidya Nada

Cu toții suntem în căutarea fericirii, fericire care poate arăta diferit pentru fiecare dintre noi, Iată cum ne ajută astrologia să lucrăm la fericirea noastră:

BERBEC: 

Nimeni nu este perfect, nici măcar tu, așa că încearcă să scapi de presiunea internă de a fi numărul unu în toate, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Cu cât mai repede vei face acest lucru, cu atât mai repede te vei putea accepta pe tine însuți - cu defecte și toate celelalte.

 

TAUR: 

Nu trebuie să fii într-o relație serioasă pentru a fi fericit. Singurul parteneriat care contează cu adevărat este cel pe care îl ai cu tine însuți, iar acesta poate fi cea mai pasională, iubitoare și frumoasă relație din viața ta. 


GEMENI: 

Renunță la discuțiile mărunte și permite-ți să ai conversații profunde cu ceilalți. Atunci când te deschizi față de prietenii tăi, vei putea forma relații mai puternice și de durată (ceea ce te face cu adevărat fericit).


RAC: 

Înconjoară-te de oameni optimiști care îți vor susține visele atunci când te simți inspirat și îți vor șterge lacrimile atunci când ești trist. Odată ce te vei simți sprijinit, vei putea să abordezi cu mai mult curaj lumea. Vibrații pozitive, viață pozitivă!

LEU: 

Oferă-ți energia și timpul pentru ceva mai mare decât tine. Un proiect prin care dai ceva înapoi comunității tale îți va permite să-ți etalezi cel mai mare atu - inima ta - și să te mândrești cu spiritul tău generos și iubitor. 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   FECIOARĂ: 

Încetează să mai mulțumești oamenii și începe să te mulțumești pe tine însuți! În momentul în care vei renunța la nevoia de a-i face pe alții fericiți și vei stabili niște limite, vei simți că ceilalți te respectă în sfârșit. Învățând să spui "nu" și să îți exprimi liber părerea îți va crește încrederea în tine.


BALANȚĂ: 

Găsește un echilibru în activitățile tale de zi cu zi. Nu te dedica prea mult unui singur mod de gândire sau unei anumite sarcini. Asigură-te că îți programezi timp să te relaxezi singur și să ieși cu prietenii tăi. Împrăștierea energiei pe parcursul zilei te va face să te simți mai fericit, mai centrat și mai liniștit.


SCORPION:  

Aveți tendința de a ține ranchiună. Dar, deși nu îți dai seama, purtarea acestei greutăți îți creează probleme în relațiile personale. Învață să ierți și să uiți. Odată ce vei renunța la resentimentele din trecut, vei putea să trăiești cea mai bună viață în prezent.
                                                                                                                                                 

SĂGETĂTOR:  

Înfruntați realitatea: Poți fi un pic cam certăreț. Dar înainte de a deveni conflictual, încercați să purtați o conversație calmă. Vei descoperi că renunțarea la dramă îți poate permite să-ți îmbrățișezi vibrația de spirit liber. Apoi îți poți trăi viața la maxim.


CAPRICORN: 

Ia-ți timp de la muncă și concentrează-te pe viața personală. Trebuie să vă închideți telefonul seara și să nu mai citiți e-mailuri în weekend. Concentrează-te pe lucrurile care contează și lasă munca la muncă.


VĂRSĂTOR:

Nu lăsa pe nimeni să te facă să te simți ca și cum nu ești suficient de bun - pentru că ești. Atunci când îți accepți ciudățeniile și le arăți, te vei simți mai sigur pe tine. Îmbrățișează cine ești și ceilalți o vor face și ei.


PEȘTI: 

Preocuparea pentru viitor nu vă va permite să trăiți în prezent. Așa că ia viața zi de zi. Nu te concentra pe ziua de mâine! Acest lucru te va ajuta să te relaxezi și să te bucuri de locul în care te afli acum.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel