Horoscop CHINEZESC, 6 octombrie - 4 noiembrie 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia norocului în viitor

Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  (6 octombrie - 4 noiembrie 2021, pentru toate zodiile.

„În perioada  6 octombrie - 4 noiembrie 2021, vom avea o energie umbrelă, care ne va guverna, energia norocului în viitor, tot ce se va petrece în această perioada ne va ajuta în viitor, trebuie doar să avem răbdare și să ne concentrăm, să vedem imaginea de ansamblu și nu numai, a unui anumit eveniment petrecut. Această perioadă este ca o radiografie la scară mică, a întregului an- iar evenimentele care se vor petrece sunt mai pregnant resimțite de către noi toți, asistând la o amplificare a lor. Bineînțeles - fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ mai mult într-un anumit domeniu de viață.
Remediile recomandate sunt culorile de metal: alb, gri în centrul caselor și al birourilor (ex: un covor, carpeta, element de design) și pământ (crem, bej, maro, galben) culori care vor amplifica energia pozitivă lunară.
Încercați să luați decizii importante și să petreceți timp în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție cu mentorii și părinții (mai ales cu patronul casei).

Energetic, luna aparține zodiei Câine de pământ și vom rămâne angrenați în sfera zonei mentorilor noștri, pot fi ei șefi sau părinți sau chiar profesori, cu o tendința de dominare pe care o putem resimți de la alții, dar o și putem practica din pacate chiar noi. Dimplomatia de care putem da dovadă, nu ar scuza tendințele despotice pe care le putem manifestă luna aceasta. Să rămânem atenți la orice informație pe care o primim (prin vise, intuiție, etc.) informație care ne poate ajuta la un anumit moment, Să ne ferim de tendința de a ne asuma credite pentru meritele altora, chiar dacă ne aflăm într-o poziție de decizie, permisivă acestui fapt. Vom manifesta tendința de a ne autodepasi si putem cere ascultare excesiva din partea altora.


Zodiile și energia ce îi va guverna această luna dar și remediile necesare sunt:


Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Luna aceasta, ca și întregul an puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate). Energia de îmbolnăviri este puternică în această lună. Poate afecta și zona de carieră și situația acolo să nu fie tocmai pe placul vostru. Atenția trebuie să fie însă mărită în aceste două domenii și orice afecțiune/nemulțumire mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultațîi, pentru a detensiona această energie. Ca și un exemplu în această perioadă puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă. Este bine să aveți lângă voi un nativ Maimuță sau Bivol pentru o mai mare protecție energetică. 

ARMONIA manifestată in jur de voi este cheia anul acesta si mai ales luna aceasta.

 

 Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

În perioada aceasta, veți fi predispuși la energia de multiplicare, destul de puternică. Anul acesta voi sunteți zodia predispusă la maxime reușite în zona de acumulare noi cunoștințe sau chiar urmând un cu totul nou parcurs, unde trebuie să acumulați din ce în ce mai multe informații noi, veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu substanțiale. Energia lunară nu vă este extrem de prielnică și rugămintea este să fiți atenți să nu vă răniți. Încercați să petreceți timp cu nativii Șarpe și Bivol, pentru a maximiza eforturile voastre și a vă proteja. 

ÎN LUMINA REFLECTOARELOR să fiți luna aceasta cu recomandarea pentru a ieși din zona de confort și a avea rezultate mai mari.


Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Asupra voastră tronează o energie puternică de amplificare a activităților pe care le veți face. Este posibil să începeți cursuri noi sau chiar să cunoașteți noi profesori, care să vă ajute în ceea ce vă propuneți să faceți pentru viitorul vostru. Încercați să petreceți timp cu nativii Cal și Maimuță pentru a maximiza eforturile. 

PRECAUȚIE insă - ajutor de la cine nu vă așteptați, atenție la oamenii care au intenția de a vă păcăli luna aceasta.


Iepure: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Energia de dragoste și învățătură, care vă înconjoară deja de un an de zile, este prezenta luna aceasta puternică și amplificată. Energia această lună, poate rezolva problemele, cu care vă confruntați sentimental, relațional. Vă poate propulsa în a acumula noi cunoștințe, a vă reuși proiectele, a fi cu persoană mult dorită pe plan sentimental. O perioada excelentă să obțineți ce vă doriți pe acest plan. Pe zona sănătății este posibil să vă documentați mai mult și să aflați noi remedii, de ce nu și naturiste care să vă ajute rapid să rezolvați o problemă supărătoare. Luna aceasta vă este prielnică unor întâlniri și ajutoare ce vi se dau în secret. Înconjurați-va de nativi Oaie și Câine pentru a fi ajutați.

 ATENȚIA mărită este cheia.


Dragon: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Incepe o lună energetică de maximă precauție pentru voi, deoarece nu există o foarte mare susținere energetică și rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna aceasta vine și cu o energie foarte puternică de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succese mai ales în relațiile voastre personale. Se pot înregistra rupturi sau renunțări. Vor există poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre/accidente. Este insă bine că energia aceasta nu este atât de puternică, însă poate crea oarece neplăceri chiar și în sfera prosperitățîi. Maximă prudentă mai ales când conduceți!!!!! 

BUNA COMUNICARE vă ajută luna aceasta.


Șarpe: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Luna energetică nu vă este ostilă, însă aveți și voi nevoie de maximă precauție mai ales financiară. Sfaturile pornesc de la a încerca să nu dați sau să luați bani cu imprumt. Să petreceți cât mai mult timp în casele voastre și să călătoriți cu țintă și cât mai puțin. Vă puteți răni ușor, așa că este bine să nu vă aventurați fizic în zone periculoase. Se pot înregistra luna aceasta rupturi sau renunțări. Vor exista poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre/accidente. Este insă bine, că energia aceasta nu este atât de puternică, însă poate crea oarece neplăceri chiar și în sfera sănătățîi. Maximă prudentă mai ales când manevrați metale sau când conduceți! Nativii Bivol și Cocoș va pot susține energetic pe linia de plutire.  

ÎNCERCĂRI este cuvântul de ordine- fiind ținta unor oameni bârfitori și defăimători.


Cal: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Energie de succes maxim pentru voi luna aceasta. Luna va poate aduce noi idei de business foarte profitabile și noi oportunități benefice pentru faima voastră, sau planul pe care îl aveți voi în minte acum. Perioada este foarte bună în a încerca să ieșiți învingători în demersurile, pe care le veți avea această perioada. Energia lunară, aliată vouă, vă conferă o mare susținere pentru ideile de pus în practică, însă țineți aproape nativul Câine și Tigru pentru a beneficia de aceste victorii pe toate planurile.

 DETERMINARE - o zodie privilegiată anul acesta dar si luna aceasta, dacă va exista voință și muncă, cerul este limita.


Oaie: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează acum asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestăți certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea voastră  și în ce vreți să faceți mai departe. Din nefericire energia este destul de puternică și vă puteți certa din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Iepure, vă vor proteja energetic, deoarece luna nu vă este atât de prielnică energetic. 

ECHILIBRUL INTERIOR va ajută maxim.


Maimuță: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Energia de ceartă, dispute și/sau posibile procese planează acum și asupra voastră. Vă puteți răzvrăti din orice și este bine, să vă păstrați calmul și tonul cât mai scăzut, mai ales în această perioadă. Nu este nici momentul și nici locul să începeți, să manifestăți certuri, în a vă susține părerea, mai ales în apărarea carierei și a ce vreți să faceți mai departe. Din nefericire energia este destul de puternică și vă puteți certa si voi din orice, chiar pentru a vă susține și menține poziția. Rămâneți în defensivă și protejați-vă de o amuletă împotriva certurilor. Asociați-vă cu cei din zodia Șobolan sau Dragon, vă vor proteja energetic. 

OPTIMISMUL vă ajută in această perioadă.


Cocoș: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Veți fi predispuși la energia de prosperitate la voi în semn, această energie poate aduce în general noroc în familie din punct de vedere al prosperității, o susținere nesperată a unui șef. Este o multiplicare a energiei de prosperitate, ce vă însoțește de-a întregul acestui an. Este bine să captați orice venit, chiar și cel ce ar veni din partea descendenților voștri- copiii pot fi foarte norocoși în a capta unele venituri și dumneavoastră să beneficiați după urmă acestora. 

MULȚUMIREA pentru tot ce primiți este cheia fericirii.


Câine: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Umbrela energiei pierderilor, destul de puternică anul acesta, este prezentă în această lună în semnul vostru. Va aflați în cadrul lunii voastre energetice, însă o mare protecție o asigură, la fel, remediile împotrivă perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră tot anul și mai ales toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi, demisii cu impact financiar, dar și posibile procese cu partenerii de afaceri, procese din care financiar există predispoziția să aveți de suferit. Este bine să va înconjurați de nativi Cal și Tigru, să vă ajute. 

ARMONIA este importantă in această perioadă.


Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Această perioada este o replică lunară a întregului an pe care îl străbateți dificil. Energia pierderilor, puternică, este prezentă în această lună și în semnul vostru. O mare protecție o asigură, la fel, remediile împotriva perderilor, ce trebuie menținute asupra voastră toată luna, pentru a vă proteja de aceste pierderi și deposedari. Această energie vă poate aduce, pierderi dar și procese cu partenerul de business/clienții, luna aceasta. Puteți pierde suportul unui mentor sau patriarh al familiei. Țineți aproape nativi Oaie și Iepure pentru a vă susține în încercările voastre. 
NU RENUNȚAȚI- obstacolele prelungite va pot însoți.


Toate remediile ce conțin mantre de protecție, funcționează că o prezența, ce protejează omul sau spațiul locuit. Din moși strămoși suntem obișnuiți și în cultura noastră cu protecții, pe care le amenajăm la uși și geamuri (busuioc, vâsc, etc) pentru ca o anumită energie, să fie invitată la noi sau altele de evitare a unor energii negative. Remediile fac exact acest lucru, doar că unele sunt purtate asupra noastră. Energia trece peste și nu este invitată să rămână sau dimpotrivă pentru cea pozitivă”. 

 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel