Horoscop. Topul celor mai ENERVANTE zodii. Te scot din minți

Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Unele zodii pot părea de-a dreptul enervante pentru ceilalți. Iată lucrurile cu care îi scoți din minți pe oamenii din jurul tău. 

1. PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

Peștii au tendința de a uita că nu toată lumea simte lucrurile la fel de profund ca ei. Ei se deschid față de toată lumea și sunt întotdeauna surprinși și devastați atunci când sunt răniți. Peștii au nevoie de sprijin constant din partea prietenilor și a familiei care au auzit aceleași povești triste la nesfârșit.

 

2. GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Motivul pentru care se află pe locul doi este că Gemenii nu îți vor spune niciodată ce gândesc cu adevărat, deoarece nici măcar ei nu știu ce gândesc cu adevărat. Trebuie să le adaptezi propria personalitate de la un moment dat. De fapt, este foarte greu pentru unii oameni să țină pasul cu Gemenii.

 

3. BERBEC (21 martie - 19 aprilie)

Berbecii nu vor să fie autoritari sau rebeli, dar nici nu-și vor cere scuze dacă îi pui la punct. Pur și simplu știu exact cum vor lucrurile și le vor face așa, indiferent de situație. Acest lucru poate fi enervant pentru unii atunci când este o luptă constantă.

 

4. FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele pur și simplu nu pot ieși din ideile lor. Pot fi obsesive, pretențioase și fragile. Au tendința de a fi cinici și pesimiști, deoarece se gândesc la tot ceea ce ar putea merge prost. Dacă simt că oamenii îi ascultă și că fac schimbări, se vor relaxa și îți vor arăta latura lor blândă și amuzantă.

 

5. SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii au uneori o reputație proastă. Oamenii îi văd ca fiind secretoși, manipulatori și dramatici. Dar Scorpionii știu lucruri, iar Scorpionii pot face ca lucrurile să se întâmple. Este nevoie de multă muncă pentru a te apropia de ei și asta poate fi enervant. Dar dacă tratezi un Scorpion cu respect, acesta va deveni unul dintre cei mai valoroși aliați ai tăi.

 

6. SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt pur și simplu amuzanți. Nu există niciodată un moment de plictiseală cu ei în preajmă și asta e minunat pentru o vreme, dar nu se mai opresc. Sunt mereu în căutarea următoarei mari aventuri și asta ar putea fi prea mult pentru unii oameni și li se pare enervant.

 

7. VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Când vine vorba de conectarea cu ceilalți, Vărsătorul poate avea uneori tendința de a fi distant și imposibil. Dacă ți se pare enervant, pleacă și găsește pe altcineva - Vărsătorul nu se va simți prost. S-ar putea să nici nu observe. Ei au alte lucruri de care să-și facă griji.

 

8. TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Taurii se aseamănă mult cu RACII: teritoriali și protectori față de toți și de tot ceea ce îi pasă. Sunt de încredere și de bază, dar această încăpățânare poate fi cam enervantă. Pur și simplu nu există discuții cu un Taur odată ce au luat o decizie.

 

9.RAC (21 iunie - 22 iulie)

Racul poate fi uneori blocat în propriile emoții, dar asta pentru că sunt foarte atașați de familie și de prietenii apropiați și vor să se asigure că au tot ce au nevoie. Dacă îi spui unui Rac că apreciezi tot ceea ce face, acesta va fi mai relaxat în preajma ta.

 

10. BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt pur și simplu campionii echilibrului și frumuseții și își vor dedica toată energia proprie pentru a se asigura că cei din jurul lor au un mediu liniștit și plăcut.

 

11. LEU (23 iulie - 22 august)

Ești a doua zodie a horoscopului cel mai puțin enervantă. Leii au o inimă imensă, cu mult loc pentru toată lumea. Odată ce nevoile unui Leu sunt satisfăcute, ei vor face tot posibilul să se asigure că toți ceilalți au parte de timp egal sub lumina reflectoarelor.

 

12. CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

Concentrarea și eficiența Capricornului pot părea răutăcioase, dar pentru ei este vorba de rezultatele pe termen lung. Sunt prea ocupați să-și facă treaba lor pentru a fi enervanți și sub acest exterior serios se ascunde un suflet demn de încredere. Nu durează mult să vezi asta la un Capricorn.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel