ZODIACUL NEREALIȘTILOR: 4 zodii care NU POT accepta adevărul

Data publicării:
Unsplash.com/ autor JOSHUA COLEMAN
Descriere foto: Unsplash.com/ autor JOSHUA COLEMAN

ZODIACUL NEREALIȘTILOR: Unii oameni nu sunt suficient de puternici din punct de vedere emoțional pentru a face față adevărului dur. Le place să nu fie conștienți, înconjurați de un fals sentiment al realității. Iată top 4 zodii care nu pot face față adevărului:

ZODIACUL NEREALIȘTILOR: Unii oameni apreciază onestitatea. Nu vor altceva decât adevărul și urăsc atunci când oamenii înloresc lucrurile ca să sune mai bine. Acestea sunt persoane realiste și practice, care știu cât de dăunător poate fi să ai un simț al realității deformat.

Pe de altă parte, însă, alții pur și simplu nu se pot descurca cu adevărul. Mai degrabă ar întârzia să afle adevărul și să trăiască în falsul lor sens al realității sau siguranței. Astfel de oameni sunt mereu la limită și pur și simplu nu pot să accepte adevărul. Astrologic vorbind, iată cele 4 semne zodiacale încăpățânate! Evident, există și excepții de la regulă!

 

ZODIACUL ȘMECHERILOR: 4 Zodii care fură idei de la alții și cum o fac

Horoscopul bunicilor. Cum credeau românii că spălarea hainelor influențează soarta omului. Apocalipsa îmbrăcării pe dos a izmenelor

Horoscopul dietelor. Recomandări culinare pentru fiecare zodie

 

RAC


Racii sunt foarte suspicioși atunci când vine vorba de încredere în oameni. Nu pot avea niciodată încredere orbește în nimeni. Când cineva le spune ceva adevărat, racilor le este greu să creadă din toată inima! Pun sub semnul întrebării și se îndoiesc de el până când sunt pe deplin convinși de veridicitatea spuselor.

 

Horoscopul vesel. Topul celor mai amuzante zodii. Ei sunt cascadorii râsului

ZODIACUL RĂUTĂCIOȘILOR: 4 zodii care pot fi meschine și răutăcioase

KARMA. Cum te influențează viața anterioară. Astrolog: Destinul este modelat de acțiunile din trecut

 

 

FECIOARĂ
Fecioarele sunt supra-gânditori! Ei tind să exacerbeze tot ce se întâmplă și își petrec cea mai mare parte a timpului îngrijorându-se de varii lucruri. Întrucât sunt deja la limită, pur și simplu nu pot accepta onestitate brută. Nu sunt echipați din punct de vedere emoțional pentru a face față adevărului spus în față. Le place să trăiască într-o scoică, departe de realitate.

Citește continuarea pe DC Medical. 

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel