ZODIACUL RĂUTĂCIOȘILOR: 4 zodii care pot fi meschine și răutăcioase

Data publicării:
Captură foto Youtube/ Mean Girls
Descriere foto: Captură foto Youtube/ Mean Girls

ZODIACUL RĂUTĂCIOȘILOR: Dintre toate semnele, 4 zodii au o tendință mai pronunțată de a fi meschine, nesigure și răutăcioase. Culmea e că de regulă unele dintre ele par a fi cele mai drăguțe și iubitoare. Evident, nu e o regulă general valabilă, ci o pondere mai mare a persoanelor cu aceste două mari defecte. Iată care sunt aceste zodii: 

ZODIACUL RĂUTĂCIOȘILOR: Să fii meschin nu este niciodată un lucru bun. Oamenii meschini au tendința de a face din țânțar armăsar. Se ofensează ușor și complică problemele și situațiile din cauza ego-ului lor fragil și exacerbat. Iată cele 4 semne zodiacale meschine, nesigure și răutăcioase.

RAC
Racii sunt meschini datorită naturii lor sensibile și emoționale. Sunt răniți cu ușurință și vor merge până în pânzele albe pentru a vă face să vă dați seama de greșeala pe care ați făcut-o rănindu-i. Ei vă vor ignora, vă vor bloca pe rețelele de socializare și vor avea grijă să vă facă viața un iad! Mai și iartă greu, asta dacă o fac vreodată, ceea ce e periculos dat fiind faptul că au și o memorie foarte lungă. 

LEU
Întrucât Leii adoră lumina reflectoarelor, nu vă vor ierta dacă încercați să le luați locul sau dacă cred că ați vrut să le luați locul. Sunt nesiguri și ambițioși și se vor asigura că vor distruge acea persoană care încearcă să le fure lumina reflectoarelor. Vor face tot ce pot pentru ca acea persoană să se simtă nesemnificativă și neimportantă.

 

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel