Horoscopul vesel. Topul celor mai amuzante zodii. Ei sunt cascadorii râsului

Data actualizării: | Data publicării:
Dem Rădulescu (balanță), Jean Constantin (leu), și Puiu Călinescu (gemeni) - în filmul Brigada Diverse în acțiune, captură foto Youtube
Descriere foto: Dem Rădulescu (balanță), Jean Constantin (leu), și Puiu Călinescu (gemeni) - în filmul Brigada Diverse în acțiune, captură foto Youtube

Toată lumea știe bancuri și poate să facă cel puțin o glumă bună. Unele persoane reușesc însă să fie adevărați comedianți, în orice împrejurare. Aceste cinci zodii se pricep de minune să-i facă pe ceilalți să râdă. 

5. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt interpreți naturali și adoră să fie în centrul atenției, iar umorul îi ajută să facă exact acest lucru. Sunt acel prieten căruia îi place să spună o poveste scandaloasă, plină de exagerări, doar pentru efectul comediei, și nu au nicio problemă în interpretarea tuturor părților, inclusiv voci. Uneori, ajung să exagereze atât de tare cu spectacolul oferit, încât pot trece ușor de linia umorului...în cea a penibilului. 


4. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecii sunt cunoscuți pentru simțul umorului  și nu se sfiesc să gestiguleze glumele pentru un plus de amuzament. Lideri înnăscuți, berbecii se vor folosi de umor pentru a câștiga simpatia celor din jur. De asemenea, berbecii sunt fani ai umorului simplu, copilăresc, așa că nu vor da înapoi de la o provocare haioasă, cum ar fi să meargă pe picioroange sau să se tăvălească în noroi, că doar sunt bebelușii zodiacului. 

 

3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt maestri ai cuvintelor și se pricep de minune să se joace cu ele, astfel încât să scoată o glumă bună în orice situație. Chiar dacă nu sunt cei mai iscuțiți actori, poveștile lor țin locul oricărui scenariu. Probabil Stand-up-ul este chiar zodia gemeni. Pe lângă umorul nativ cu care spun povești, gemenii sunt vestiți și pentru sarcasm, pe care nu se sfiesc să îl folosească în orice împrejurare.


2. Balanță (23 septembrie - 21 octombrie)

Balanța este cel mai prietenos semn zodiacal. Și cum altfel îți poți face prieteni, dacă nu cu foarte mult umor. Poate nu spun cele mai bune bancuri și nici nu se dau în spectacol ca leul, însă reușesc să aducă zâmbetul pe buzele tuturor. Sunt actorii zodiacului, dramatici atunci când trebuie, expansivi și cu multă încredere în ei, reușesc să facă auditoriul să râdă cu gura până la urechi. 

 

1. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este cel mai amuzant semn din zodiac. Sunt renumiți pentru că pot găsi umorul în orice situație și tind să fie acel prieten care te face să te rostogolești pe podea de râs la câteva secunde după ce intră pe ușă. Bâlbele sunt la ele acasă atunci când avem un săgetător aproape. Sunt haioși chiar și atunci când nu încearcă să fie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel