ZODIACUL ȘMECHERILOR: 4 Zodii care fură idei de la alții și cum o fac

Data publicării:
Horoscopul șmecherilor, sursa unsplash/ autor Norbert Buduczki
Descriere foto: Horoscopul șmecherilor, sursa unsplash/ autor Norbert Buduczki

ZODIACUL ȘMECHERILOR: Persoanele care aparțin acestor 4 semne zodiacale sunt, de  regulă, lipsite de originalitate și nu au spirit inovativ. Dar se adaptează rapid când aud o idee bună, o preiau și o „coafează”, apoi se laudă fără ezitare că e a lor! Și e mai ușor să fure idei de la alți oameni în loc să se chinuie să vină ei cu ceva nou: 

ZODIACUL ȘMECHERILOR: Unii oameni au capacitatea de a avea idei creative, originale. Se spune că sunt inovativi. Alții, însă, pur și simplu nu pot fi originali. Ei au această tendință de a fura idei de la alții. Evident, ca la orice regulă există excepții, dar în principal iată cele 4 zodii predispuse să facă asta, apoi să se laude că ideile au fost ale lor: 

GEMENI

Gemenii sunt copiatori de meserie! De la îmbrăcăminte până la ideologiile lor, totul este copiat. Se prefac că știu totul despre toate, dar asta doar pentru că au auzit ideile altora și și le-au însușit, învârtind un pic cuvintele ca să pară că sunt ale lor. 

RAC

Racii sunt cunoscuți ca fiind emoționali și, prin urmare, le este ușor să joace cartea victimei atunci când sunt confruntați după ce au furat ideea altcuiva. Au obiceiul de a fura idei de la alții și se prefac că sunt cea mai inocentă, inofensivă și dulce persoană de pe planetă atunci când sunt confruntați! Dar nu vă lăsați înșelați, au o abilitate înnăscută de a profita de ideile altora și de a vă învârti din vorbe de o să ajungeți chiar să credeți că ideea voastră e de fapt a lor. La ei e și mai grav pentru că au inteligența și tendința nativă de a fura mai multe idei odată și de a le combina fabulos, astfel încât rezultatul final poți să juri că e original. 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel