KARMA. Cum te influențează viața anterioară. Astrolog: Destinul este modelat de acțiunile din trecut

Data publicării:
Karma. Foro Unsplash/ Autor Grace Madeline
Descriere foto: Karma. Foro Unsplash/ Autor Grace Madeline

Karma din viețile anterioare ne poate influența experiența din prezent. Un celebru astrolog a explicat cum putem înțelege anumite situații din viața noastră. 

Reîncarnarea sufletului este o credință fundamentală în hinduism. Astrologia vedică vorbește despre acțiunile vieții trecute, cunoscute și sub numele de karma. Ele duc la manifestarea unor situații din noua viață. Astrologia se bazează în primul rând pe karma și, în cele din urmă, pe moksha, care este mântuirea. Calitatea vieții pe care o obține o persoană depinde de „karma  Sanchit”, adică faptele acumulate în viața trecută. Shiv Sadhika Ma Vishwaroopa, astrolog și numerolog, a explicat pentru PinkVilla, modul în care karma vieții trecute ne afectează viața prezentă.

Legătura cu karma vieții trecute

Potrivit astrologului, destinul tău este modelat de acțiunile tale din trecut. Există o mulțime de oameni pe care îi întâlnim în această viață, dar unii ne influențează viața mai mult decât ceilalți, cu astfel de oameni avem o legătură numită „Rinanu Bandhan”, care înseamnă datoriile vieții trecute. Ne învață lecții de viață ca nimic altceva. Prieteniile pe care le formăm, familia în care ne naștem, chiar și oameni necunoscuți pe care îi întâlnim și îi salutăm în viața noastră de zi cu zi, totul face parte din karma vieții noastre trecute.


Scopurile karmei

Shiv Sadhika Ma Vishwaroopa spune că nimeni nu vine în viața unei persoane fără niciun motiv. Există întotdeauna un plan karmic atașat la acesta. Oamenii cu care interacționăm în viața noastră sunt interconectați cu noi de mâinile ascunse ale karmei. Fie că este o faptă bună sau rea, își va găsi calea de a reveni la tine din plin. Când un lucru sau o persoană și-a îndeplinit scopul în viața ta, va dispărea. Dacă încerci să te ții de ceva sau de cineva care și-a îndeplinit deja scopul în viața ta, în cele din urmă vei ajunge să fii rănit.

Cum lucrează Karma

Oamenii trebuie să învețe să renunțe la karma lor la momentul potrivit. Contul karmic este, de asemenea, cunoscut sub numele de amintirea sufletului. Karma are ca rezultat faptul că dacă înșeli, alții te vor înșela în viața următoare. Dacă iubești, vei fi iubit. Faptele tale de-a lungul vieții tale devin mediul existenței tale, așa că fă tot posibilul să-ți trăiești viața drept și autentic. Unul dintre cele mai interesante fapte despre karma este puterea sa de a inversa rolurile, ceea ce înseamnă că părinții tăi din această viață ar fi putut fi copiii tăi în viața ta trecută. Sufletele schimbă și genul. Karma se repetă pentru a produce noi rezultate. Poate că ați observat în viață că continuați să ajungeți în aceeași situație, de fiecare dată.


Aceasta înseamnă că rezultatele acțiunilor tale nu sunt ceea ce așteaptă karma. Până când și dacă nu veți afla ce încearcă să vă învețe karma, veți fi blocați în aceeași situație. Karma este o modalitate excelentă de conștiință a universului de a ne face conștienți de propriile noastre acțiuni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel