Yasmine Pascu și Pepe, poveste de iubire cu „scenariu”: „Făceam poză cu viitorul soț” /FOTO

Yasmine Pascu, soția lui Pepe, arată momentul în care cei doi s-au cunoscut pentru prima oară.

Yasmine Ody este soția lui Pepe încă de anul trecut. Ea i-a dăruit artistului cel de-al treilea copil, iar mariajul celor doi arată mai fericit ca niciodată. De asemenea, Yasmine își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, iar de data asta ea  i-a încântat cu o fotografie neașteptată.

Nimeni nu s-a așteptat la o asemenea situație

Vezi și: De la ce porneau certurile dintre Pepe și Oana Zăvoranu. Vedeta a dezvăluit ce îi interzicea artistul: „Se îmbulina cu alea”

Nimeni nu ar fi crezut că cei doi s-ar fi întâlnit de pe vremea când soția sa nu avea nici măcar zece ani. Imaginea a fost însoțită de un mesaj inedit din partea Yasminei.

”Cine ar fi crezut că în urmă cu 20 și ceva de ani făceam poză cu viitorul meu soț”, a scris Yasmine Pascu, pe Instagram.

Pepe i-a răspuns

https://media.spectacola.ro/image/202309/w800/-image----166002_05355200.jpg

Vezi și: Oana Zăvoranu spune adevărul despre divorțul de Pepe. Cum au ajuns la tot scandalul mediatic: „Veneam acasă la 6 dimineața. Dormeam pe covor”

Adunând sute de mesaje și, fiind atât de răspândită fotografia, și Pepe i-a a spus câteva cuvinte pe care fanii le-au găsit amuzante. 

”Adevărul e că ea a știut întotdeauna că va fi nevasta mea. A sperat, m-a așteptat, m-a lăsat să-mi fac viața, după care...”, a venit și replica din partea lui Pepe.

Cum își crește artistul copiii alături de Yasmine

Vezi și: Pepe, un tată desăvârșit. Regula de aur prin care își educă copiii: „Cel mai important lucru este ca ai mei...”

Totodată, Pepe are câteva principii foarte solide în privința creșterii și educației copiilor lui. Fiind trei la număr, pentru artist nu este treabă ușoară. El a vorbit despre lecțiile pe care le-a învățat de la tatăl său, mai ales în ceea ce privește drumul pe care ar trebui să îl urmeze în viață.

„Ca tată mă consider cât se poate de atent, grijuliu și implicat. Ca tată de trei copii sunt extrem de fericit. Îmi place să ne bucurăm împreună de copilărie. Sunt foarte atent și le umplu programul cu multe activități ca să descopere singuri ce le place și ce nu le place. Fiecare om are drumul său în viață.

Întotdeauna oamenii îți dau sfaturi când ești la început. Am cunoscut multe situații și am învățat din ele după ce m-am lovit. Cred că tata mi-a spus la un moment dat că e important să-mi placă mie ceea ce cânt. Dacă iei ceva comercial și nu ți-l asumi, atunci piesa aceea n-o s-o mai cânți în viitor.

În primul rând ai nevoie de talent, dar după talent ai nevoie de multă muncă. Trebuie să știm să respirăm, să frazăm, să deschidem gura, să ne adaptăm. Trebuie să existe un pachet complet.”, a spus Pepe, pentru CaTine.ro.

Vezi și: Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Detalii inedite povestite chiar de solist: „Băi, cât tupeu să ai?”

Vezi și: Pepe, adevărul despre relația cu Cosmin Seleși, după ce acesta l-a umilit: „Era la modul de bârfă”

Yasmine a reușit să îi cucerească inima lui Pepe prin personalitatea și frumusețea ei. Vedeta este un make-up artist cunsocut din Capitală și se cunoaște cu Pepe de mică. Cei doi au avut cercuri familiale aproapiate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 sep 2023, 19:03 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience