Pepe, adevărul despre relația cu Cosmin Seleși, după ce acesta l-a umilit: „Era la modul de bârfă”

Data publicării:
Cosmin Seleși, Pepe, captură video Youtube
Descriere foto: Cosmin Seleși, Pepe, captură video Youtube

Pepe a povestit cum i-a luat locul lui Cosmin Seleși de la Te cunosc de undeva. 

Pepe i-a luat locul lui Cosmin Seleși din cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, după ce prezentatorul a decis să se retragă, la scurt timp semnând un nou contract cu Pro TV. Recent, în mediul online au apărut mai multe zvonuri cu privire la relația celor doi bărbați, care nu ar fi cea mai bună, acest lucru reieșind din declarațiile făcute de Cosmin Seleși, care spunea faptul că artistul nu știe să citească prompterul, ba mai mult, îl și bârfește pe la spate. Contrar așteptărilor, Pepe spune că are o relație foarte bună cu fostul prezentator de la Antena 1, căruia i-a cerut și sfatul, înainte de a semna cu postul de televiziune. 

”Mi-a fost însă greu să vin în proiect ca prezentator. Mai ales că Seleși mi-e prieten. Înainte cu două săptămâni să mi se propună să fiu prezentator, Seleși a fost la mine la concert online. Iar noi am avut întotdeauna, și acum, o relație foarte bună. Și primul om pe care l-am sunat când mi s-a propus a fost Cosmin.

Și am vorbit cu el. I-am spus ce mi-au propus, era la modul de bârfă. Mi-a spus: `Du-te Gogule, că eu nu mă mai duc!`. Noi tocmai vorbiserăm și îmi zicea că nu mai vrea nici în ruptul capului, pentru că el deja a semnat în altă parte.

El nu mai credea că poate să meargă în proiectul Te Cunosc de Undeva. Chiar dacă i s-a propus. Și, într-adevăr, i s-a propus, dar el a refuzat. Nu își mai dorea, voia altceva”, a dezvăluit Pepe pentru Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Andrei Aradits nu o suporta pe Andreea Bălan. Actorul, declarații neașteptate: „Nici eu pe ea și nici ea pe mine”

„Mai greu mi-a fost în primul sezon”

Mai mult, Pepe recunoaște faptul că nu a fost deloc ușor să-i ia locul lui Cosmin Seleși, pentru că a trebuit să se ridice la așteptările publicului de acasă, care se obișnuiseră deja să-l vadă pe cel care a prezentat de la primul sezon pe micile ecrane. 

”Prezentator sau concurent? E la fel de serioasă treaba în toate pozițiile. E mai greu, cred, concurent. Mai greu mi-a fost în primul sezon, ca prezentator. Oamenii se obișnuiseră, evident, cu Seleși. Dar oricum nu mai puteam fi concurent, am fost de prea multe ori.

Am mai prezentat în alte proiecte. Toate fetele au fost mai înalte, mai ales că poartă tocuri. Nici partenerele mele de viață nu erau mai mici ca mine. Nu am avut niciodată un complex din acest motiv. Ba chiar sfatul meu, pentru ăștia mai mărunței, este să încerce! Chiar se poate (râde, n. red.)”, a mai spus Pepe, pentru sursa citată. 

VEZI și: Cornel Păsat, scandal monstru cu CRBL: „Să ne întâlnim într-un ring și vedem care e bărbat”

Ce a spus Cosmin Seleși despre Pepe

Recent, invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor picante, Cosmin Seleși a fost nevoit să spună trei defecte pe care Pepe le are, iar el nu. Fără niciun fel de reținere, fostul prezentator de la Antena 1 a spus lucrurilor pe nume. 

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul, asta e clar Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel