De la ce porneau certurile dintre Pepe și Oana Zăvoranu. Vedeta a dezvăluit ce îi interzicea artistul: „Se îmbulina cu alea”

Data publicării:
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Pepe. Colaj Foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Oana Zăvoranu, Pepe. Colaj Foto Instagram

Oana Zăvoranu a dezvăluit de la ce porneau certurile dintre ea și Pepe. 

Oana Zăvoranu a fost prima soție a lui Pepe, cei doi fiind căsătoriți între 2006 și 2011. Deși cei doi s-au iubit cu pasiune, odată cu despărțirea lor nu au întârziat să apară vorbele grele și replicile acide. Chiar dacă de la divorț au trecut ani buni și cei doi și-au refăcut viețile, securea războiului nu a fost încă îngropată, Oana declarând pe o rețea de socializare anul trecut că, „Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu trăiesc în trecut, ci în prezent și în viitor”. Pepe o numea pe fosta sa soție, într-un interviu, cea mai mare greșeală a vieții lui.  

De la ce porneau certurile dintre Pepe și Oana Zăvoranu

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a mărturisit că Pepe nu suporta atunci când ea era nevoită să se pupe cu alții în filmele în care juca. Atunci, vedeta a fost nevoită să aleagă între el și cariera în actorie. „Querida” susține că a făcut cea mai mare greșeală, iar prin alegerea făcută a avut doar de pierdut. 

„El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a spus Oana Zăvoranu, în spațiul public, acum ceva timp, relatează click.ro

Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe

Într-un live de pe TikTok, Oana Zăvoranu a dezgropat, încă o dată, subiectul sensibil, încercând să explice motivul pentru care au ajuns să se despartă. Vedeta spune că nu i se pare corect că a fost judecată pentru că nu l-a mai putut iubi pe Pepe și dezvăluie cum ajunsese relația lor înainte de divorț. 

„L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(...) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întunecă și nu vă lăsa să dormiți?(...) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?”, a declarat Oana Zăvoranu, în timpul unui live pe Tik Tok. 

Timp de 6 luni nu a mai putut dormi cu el în pat

Oana Zăvoranu dezvăluie că la acea vreme se îndrăgostise de un alt bărbat și că relația ei cu Pepe ajunsese într-un punct atât de rău, încât prefera să doarmă pe jos decât să se așeze în pat lângă el. 

„Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femei de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat. Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se  poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă.”, a spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel