Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Detalii inedite povestite chiar de solist: „Băi, cât tupeu să ai?”

Data publicării:
Liviu Vârciu, Pepe, captură video Youtube
Descriere foto: Liviu Vârciu, Pepe, captură video Youtube

Liviu Vârciu a scos la iveală povești neștiute din relația sa de prietenie cu Pepe. 

Pepe și Liviu Vârciu s-au bucurat de un succes uriaș la începutul anilor 2000, când piesele lor erau auzite peste tot. Nu e de mirare astfel că cei doi erau înconjurați adesea de tot felul de femei frumoase, uneori acest lucru fiind și subiect de discuție între ei doi. În cadrul emisiunii realizate de Pepe, Liviu Vârciu a povestit cum solistul a intenționat chiar de câteva ori să îi fure fostele partener, la doar câteva zile după ce cei doi se despărțiseră. Totuși, Pepe nu făcea niciodată asta fără a-și înștiința bunul prieten.

„Să vi-l spun pe fratele meu, Pascu Ionuț. Eu eram ditamai celebrul. Stăteam la restaurant așa, frumos, la masă, mă sună Pepe. Ce faci, Vârciule? Pot să vin să vorbesc și eu ceva cu tine? Haide, vino. Uite cum vine Pepe la restaurant. Eu am avut o prietenă, am iubit-o, am avut o relație cu ea. Mă certasem cu domnișoara de patru zile. Mi-a zis: mai ai ceva cu doamna? M-am uitat la el, prima oară am vrut să-l mușc de cap, dar mi-am dat seama că nu mai am treabă. Aia a fost.

Într-o săptămână venea ziua mea, o făceam la Max. Ia uite cum stăteam eu la Max așa. Cine intră la ziua mea, de mână? Pepe și cu doamna. Băi, când i-am văzut a căzut clubul pe mine. Băi, cât tupeu să ai? Bine, mă. Nu mai am nimic cu ea, du-o, mă, acasă, pup-o în secret, nu vreau să te văd, fă ce vrei tu. A venit la ziua mea cu ea! Cu EA!”, a povestit Liviu Vârciu, în cadrul podcastului susţinut de Pepe.

Te-ar putea interesa și: Cine l-a ajutat pe Mihai Petre să ajungă la Antena 1. Motivul pentru care a plecat brusc de la Pro TV: „Am vrut să fiu alături de...”

Pepe i-a furat iubitele lui Liviu Vârciu

Aceasta nu a fost singura situație de acest gen, povestește Liviu Vârciu. Și alte domnișoare care au fost mai întâi la brațul său l-au lăsat în favoarea prietenului său cel mai bun. 

„Dormeam, 21 de ani aveam. Mă sună Pepe: Eu sunt la Club, vrea să te salute cineva. Vorbesc bla, bla, bla. Îi zic: ce cauți cu Pepe???. Eu când făceam cunoștință cu o fată nu întrebam de zodie e sau așa. Întrebam: Bună, ai fost cu Pepe, cumva?”, a mai adăugat Vârciu.

VEZI și: Pepe, adevărul despre relația cu Cosmin Seleși, după ce acesta l-a umilit: „Era la modul de bârfă”

Motivul pentru care Liviu Vârciu nu se căsătorește

De câțiva ani de zile însă, Liviu Vârciu s-a așezat la casa lui alături de Anda Călin. Cei doi au clădit o familie minunată, iar întrebarea fanilor este când vor ajunge aceștia oficial și în fața altarului. În acest sens, prezentatorul spunea recent faptul că nu mai este mult timp până acolo, doar că cei doi nu pot cădea la un numitor comun în ceea ce privește organizarea marelui eveniment.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars, potrivit fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel