Pepe, un tată desăvârșit. Regula de aur prin care își educă copiii: „Cel mai important lucru este ca ai mei...”

Sursa foto: Pepe, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Pepe, instagram

Pepe este un tată care dorește să le ofere copiilor săi cea mai bună educație. Cum reușește artistul să se ghideze după un principiu foarte bine definit.

 Pepe trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yasmine Ody, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. Artistul se consideră fără doar și poate un bărbat extrem de norocos, deoarece succesul îi surâde atât pe plan profesional, cât și personal. După divorțul de Raluca Pastramă, și-a refăcut viața și este extrem de fericit, iar cea mai mare grijă a sa este, desigur, față de cei trei copii.

Pepe are familia la care a visat dintotdeauna și se simte extrem de împlinit pe toate planurile. Are un fiu care-i seamănă leit din relația cu Yasmine, femeia alături de care și-a găsit liniștea și fericirea, dar și două fiice din căsătoria cu Raluca Pastramă. Din primii ani, a avut grijă să le facă pe fetițe să-l accepte pe fratele lor, iar rezultatele au fost de-a dreptul remarcabile.

Este un familist

Relația dintre cele două fiice ale lui Pepe și cel mai mic membru al familiei este una extrem de frumoasă și solidă, acestea având grijă de el și petrecându-și timpul în numeroase jocuri și activități. Nu doar noi spunem acest lucru, ci și Pepe însuși. În plus, se poate observa cu ușurință în fotografii. Artistul se bucură de trei copii minunați, pentru care ar face orice, dar știe că educația este aspectul cel mai important. Deși este un artist ocupat, el se implică profund în creșterea lor, fiind atent la nevoile și dorințele fiecăruia. În plus, iubește să petreacă timp de calitate ca o adevărată familie.

„Ca tată mă consider cât se poate de atent, grijuliu și implicat. Ca tată de trei copii sunt extrem de fericit. Îmi place să ne bucurăm împreună de copilărie. Sunt foarte atent și le umplu programul cu multe activități ca să descopere singuri ce le place și ce nu le place. Fiecare om are drumul său în viață”, a spus Pepe, pentru CaTine.ro

Nu vrea să le fie teamă copiilor de el

Ba mai mult, Pepe nu doar se implică în creșterea celor trei copii, ci face chiar mai mult decât atât. El are grijă ca fiicele sale și fiul său să crească cu o educație solidă, să descopere lucruri noi în fiecare zi și să formeze o familie unită, fără secrete. În plus, el are o regulă de aur în educația lor. Mai exact, se asigură că niciodată nu le este teamă de el, indiferent dacă vine vorba de greșeli, școală sau orice alte circumstanțe.

„Cel mai important lucru este ca ai mei copii să nu aibă teamă de mine.”, a mai adăugat Pepe, potrivit sursei citate.

Regula pe care o urmează de la tatăl său

În cadrul acestui interviu, Pepe a abordat și subiectul succesului său colosal pe plan profesional. Fără să ezite, artistul a recunoscut că a primit numeroase sfaturi de-a lungul timpului, dar a învățat cu adevărat unele lecții doar după ce a întâmpinat probleme în viață. Cu toate acestea, cel mai important sfat pe care l-a primit a fost de la tatăl său. Pepe a continuat să vorbească despre calitățile sale, evidențiind că talentul și educația bună formează o pereche perfectă.

„Întotdeauna oamenii îți dau sfaturi când ești la început. Am cunoscut multe situații și am învățat din ele după ce m-am lovit. Cred că tata mi-a spus la un moment dat că e important să-mi placă mie ceea ce cânt. Dacă iei ceva comercial și nu ți-l asumi, atunci piesa aceea n-o s-o mai cânți în viitor.

În primul rând ai nevoie de talent, dar după talent ai nevoie de multă muncă. Trebuie să știm să respirăm, să frazăm, să deschidem gura, să ne adaptăm. Trebuie să existe un pachet complet.”, a spus Pepe, pentru CaTine.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 08 iul 2023, 08:56 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience