Vica Blochina și Mara Bănică au ironizat-o pe Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly: „O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mara Bănică, Vica Blochina, Oana Roman, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Mara Bănică, Vica Blochina, Oana Roman, instagram/ colaj foto Spectacola

Vica Blochina și Mara Bănică au făcut ironii la adresa Oanei Roman, după ce vedeta l-a criticat pe Selly. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Selly sunt într-un scandal de proporții de câteva zile, după ce vedeta le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare mai multe cărți și a vorbit și despre Selly, spunând că nu ar fi citit suficient pentru a-și da cu părerea despre anumite lucruri.

Vica Blochina și Mara Bănică au ironizat-o pe Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

În urma afirmației făcute de Oana Roman, Vica Blochina și Mara Bănică au sărit în apărarea lui Selly. Cele două au făcut mai multe ironii la adresa Oanei Roman, în timp ce stăteau la o cafea. 

Mara Bănică: Bă, dar ai văzut scandalul cu cărțile. De partea cui ești?

Vica Blochina: Stai, stai, stai. Măi, eu vreau, eu țin clar cu necititul ăla Selly.

Mara Bănică: Și eu la fel, tot cu Selly.

Vica Blochina: Eu îl vreu pe Selly, pe necititul ăla total.

Mara Bănică: Bă, dar cum mă să te iei de Selly? Bă, de ce nu te iei de Gheboasă, bă frate. Zici de ăla că e băiețaș. Băi, dar de ce să te iei de cineva, așa. Uite ajung și eu la bătrânețe, adică nu m-am luat toată tinerețea mea de cineva. Înnebunim la bătrânețe?

Vica Blochina: O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști. 

Mara Bănică: Eu acum nu m-aș mai lua de nimeni.

Vica Blochina: Eu sunt militantă. A pufnit-o, a plesnit-o pe doamna Roman peste ochi și s-a luat de acest puști care e absolut. Este cel mai… Eu mi-aș dori ca și copilul meu să fie…

Mara Bănică: Bă, și eu la fel. Eu am zis asta când l-am cunoscut. În sfârșit, ideea e că nu este vorba despre cât am citit sau nu am citit decât în cercul nostru intim de prieteni, sora noastră, dacă înțelegi ce vreau să spun. În rest, li se rupe oamenilor, crede-mă. 

Cele două vedete au făcut haz de necaz și au ironizat-o pe Oana Roman subtil, în timp ce se prefăceau că citesc în cafea. 

„În zeama de cafea a zis așa: La drum de seară, te înjură o damă de tobă. Cum e dama de tobă, ca să mă înțelegi, mai grasă așa, mai plinuță ea, un pic', a fost conversația dintre Vica Blochina și Mara Bănică pe Instagram.

Vica Blochina, atac dur pentru Oana Roman

'Deci am râs rău. S-a găsit Oana Roman să râdă despre Selly. Selly este idolul mamelor din România, mamele își doreau cumva ca și copilul lor să fie ca el, să-l vadă drept un exemplu. Eu nu înțeleg cu ce tupeu poți să te iei tu de un puști atât de mișto și atât de iubit, doar pentru a te afla în centrul atenției. S-au terminat acum scandalurile cu brelocul tău bărbat și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit bărbatul tău? Dacă ai pretenția că ești o femeie educată și citită, ce cauți cu un bărbat așa?

Tu toată viața l-ai măscărit pe tatăl tău, pe soțul l-ai făcut și pe el la fel, minți o populație întreagă cu ceaiurile care te slăbesc, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că ne știm foarte bine. Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin? Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de la ziua mea de acum trei ani? (…) Oana Roman m-ai făcut să nu mai citesc în viața mea vreo cartea. Penibilă rău ești. Lasă puștiul ăla mișto în pace. Doamne, nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată și rea ca și tine.', a mai spus Vica Blochina despre Oana Roman.

Ce a spus Oana Roman despre Selly

„Și apropo, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Aristotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societate absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum', a declarat Oana Roman pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel