Vica Blochina dezvăluie concluzia din spatele unei relații cu un băiat de 19 ani: „Hormonul tânăr… ”

Sursă foto: Instagram/ Vica Blochina
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Vica Blochina

Vica Blochina a abordat un subiect incendiar.

Vica Blochina a intervenit din nou în lumea online cu una dintre poveștile și concluziile pe care le discută de fiecare dată în diversele medii în care se află, iar de această dată subiectul a fost relația dintre o femeie de 50 de ani și un tânăr de 19-20 de ani. Cu atât mai mult, diva nu a admis că ar fi fost într-o asemenea relație, dar sigur este că a avut prietene care au trăit această experiență. Ea transmite că nu este o relație sănătoasă din mai multe puncte de vedere. În primul rând, tânărul învață ce învață, după care pleacă. Un alt aspect este că femeile de 50 de ani care umbă cu astfel de tineri nu pot să nu fie ca niște mame pentru aceștia, după care, din nou, acești tineri pleacă. Discursul Vicăi Blcohina este o pledoarie pentru femei, deoarece concluzia celebrității este că femeile de 50 de ani ar trebui să se ferească de relațiile cu tineri de 19-20 de ani, deoarece aceste tipuri de relații sunt în detrimentul lor.

Vezi și: Câte mii de euro costă cea mai ieftină cameră pe care a ales-o Vica Blochina în vacanța din Turcia. În preț sunt incluse concerte cu artiști internaționali: „J.Lo, Christina Aquilera, Jason Darulo”

Ce fel de femei sunt cele orientate către tinerii de 19 ani

Ea mai subliniază faptul că o femeie de 50 de ani care se orientează către acești tineri nu sunt femei preocupate de familie, fiind mai degrabă doritoare de experiențe trecătoare.

„Tu îți imaginezi că femeia are 50 și ceva de ani și el are 19, păi dacă era o femeie cu viața normală de familie, nu se uita la unul de 19 ani. Dacă ea se uită la unul de 19 ani, înseamnă că ei îi place modul ăla de viață, cu ieșiri, vacanțe, cluburi. Femeile de genul ăsta sunt gen profesoare, ele îi învață, deși ele nu vor să învețe de la ei, n-au ce învăța de la ei.

Ele sunt atotștiutoare, dar puștanii pleacă. După ce se maturizează lângă ea, a învățat, a supt ce era de supt despre viață și pa, la revedere. În asemenea situație, femeile au de suferit. Aceste relații nu au lungă durată”, a spus Vica Blochina în emisiunea în care a fost invitată, conform Wowbiz.

Vezi și: Vica Blochina mănâncă gheață și bomboane în loc de mâncare. Blondina a dezvăluit sursa banilor ei: „Frigiderul la mine este gol”

Vezi și: Vica Blochina, goală în fața fanilor. Vedeta a renunțat complet la haine, spre surprinderea tuturor: „Oglindă, oglinjoară...”/ FOTO

Femeile în vârstă care doresc să rămână tinere

Vica aduce în discuție un exemplu referitor la una dintre pretenele sale care, având 50 de ani, se afla într-o relație cu un băiat de 22 de ani. Cu atât mai mult, Vica mai spune că anumite femei sunt „disperate” să rămână tinere, iar această modalitate este cea mai comună- prin a umba cu băieți tineri.

„O prietenă foarte bună a stat în relație cu un băiat, ea fiind de 50, el – 22. Ai nevoie de cineva foarte tânăr lângă tine, că ea îl pedepsește, ea țipă, ea se ceartă, aici îi cumpără haine, deci ea ia toate deciziile, ea decide, precum mama. Mai este o categorie de femei care sunt în vârstă, care caută puștani de 18, 19 ani, hormonul tânăr… alea care sunt disperate să rămână veșnic tinere au nevoie de băieți foarte tineri ca să le mențină tinerețea veșnică.”,   a explicat fosta balerină, potrivit sursei menționate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 12 aug 2023, 14:38 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience