Cristina Cioran, acuzații grave la adresa lui Marius Elisei. Ce spune despre fostul soț al Oanei Roman: „Gest nepotrivit, obraznic”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Kikicioran
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Kikicioran

Cristina Cioran aduce noi informații despre scandalul pornit cu puțin timp în urmă, pornit inițial între Selly și Oana Roman.

În urmă cu câteva zile, Oana Roman l-a criticat pe Selly pentru una dintre opiniile sale din mediul public. Selly este un influencer de 22 de ani care s-a remarcat în mediul online de la o vârstă foarte mică. Cu toate că el a mai fost în centrul atenției mai multor personalități din România, printre care și Cristian Tudor Popescu, Selly are parte de succes atât prin afacerile pe care le întreprinde, dar și prin baza solidă de fani de pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran, în scandalul dintre Oana Roman și Selly

Cu puțin timp în urmă, Vica Blochina a intervenit și ea în scandalul dintre Oana Roman și Selly, aducând critici relației dintre Oana Roman și Marius Elisei, diva acuzându-l pe fostul soț al Oanei Roman că a avut un comportament indecent față de prietenele sale, într-un club.

 „S-a apucat Oana Roman să discute despre Selly, care este idolul mamelor, și își doresc să aibă copiii ca el. Eu nu înțeleg cu ce tupeu poți să te iei de un puști atât de mișto, atât de iubit și atât de cuminte, doar pentru a fi în centrul atenției. S-au terminat acum scandalurile cu bărbatul tău și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit soțul tău? Așa am și eu o mică curiozitate, că dacă tot ai așa pretenții să fii femeie educată și citită. Bănuiesc că, iei pe unul lângă tine tot atât de citit și educat. Tu toată viața ai măscărit pe taică-tu, pe soțul l-ai făcut de tot rahatul. Minți o populație întreagă cu ceaiurile de slăbire, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că doar ne cunoaștem.”, i-a transmis Vica Blochina pe rețelele de socializare, potrivit Avantaje.ro.

Declarațiile Cristinei Cioran

Cristina Cioran a intervenit și ea în scandal, luându-i apărarea Vicăi Blochina. Ea a susținut povestea Vicăi spunând:

„Marius a făcut un gest nepotrivit, obraznic, la adresa mea. S-a luat de mine. Iar Alex m-a aparat. Bătaie de la Alex nu a luat, pentru că nu s-a pus la mintea lui.

Dar da, mi s-a povestit și mie că a luat bătaie de la altcineva tot pentru că ă făcut gesturi nepotrivite și la adresa altor persoane, după ce au am plecat. A încercat și să jignească niște oameni. Așa e personajul, absolut dubios. Alex nu s-a pus la mintea lui, pentru că nu merita stresul. Elisei e un personaj complet neinteresant”, a mărturisit Cristina Cioran în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Motivul pentru care a dat de pământ cu Selly

Oana Roman a avut un cuvânt de spus în privința discursurilor lui Selly, nefiind exact momentul care a făcut-o pe Oana Roman să răbufnească. Cu atât mai mult, Selly a fost prezent, recent, în Parlamentul European pentru a susține un discurs pro educație.

„Și apropo de asta, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună.

Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Artistotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată.

Da, educația este un set de valori, care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societatea absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum.”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Care este inamicul numărul unu al României, potrivit Oanei Roman

Potrivit spuselor Oanei Roman din mediul online, văzând reacția ei, tânărul vlogger a încercat să comunice cu ea și să îi explice că lucrurile nu stau chiar așa cum ar fi crezut ea, mai ales în privința numărului de cărți citite. Printre alte critici, Oana Roman consideră că parveniții sunt cel mai mare ru al României.

„Am găsit mesaje vocale pe Instagram de la băiatul puber. I-a fost greu tare să scrie. M-am amuzat. O să-l numesc așa: 15 cărți serioase.

Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări, și îmi cântăresc cuvintele, sunt oameni care nu au niciun fel de educație, niciun fel de pregătire, care s-au îmbogățit, în general, majoritatea din ei, pe banii statului, care nu știu să-și educe copiii… și da, ei sunt o nenorocire pentru că ei creează o pătură socială și generații noi de tineri de tineri pierduți, distruși, needucați, drogați alcoolici, care primesc mașini de sute de mii de euro la 18 ani, care nu învață, care nu citesc, care nu învață de acasă niciun fel de valori.

Dar problema este că nu mai învață nici din societate niciun fel de valori, pentru că educația nu vine numai de acasă, de la școală, societatea are un rol important în educație, asta apropo de ceea ce comenta și de ce bătea câmpii un băiat d-ăsta influencer puber, (n.r. – Selly) apropo de scandalul ăla cu Untoldul și spunea că educația e doar de acasă. Nu e adevărat.

Deci textul ăsta pe care l-a vomitat băiatul ăla (n.r. – Selly), un text pe care cineva i l-a scris și el doar l-a citit, dar oricum n-a înțeles nimic din ce-a spus (dacă n-a citit nimic în viața lui, este foarte greu să vorbească despre anumite lucruri). Comenta acolo despre Eminescu, în afară de Luceafărul nu cred că băiatul ăsta a citit ceva de Eminescu în viața lui, ca să-și dea cu părerea. Ideea este că educația ține și de societate, iar în România, societatea este profund viciată, de oamenii ăștia care n-au nimic în cap.”, a mai adăugat Oana Roman, potrivit Click!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 25 aug 2023, 16:39 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience