Vica Blochina, mesaj controversat după ce mai multe femei au criticat-o dur: „La mine pe pagină s-au strâns cele 10% iubitoare de ciolan cu fasole”

Sursă foto: Youtube/ Vica Blochina
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Vica Blochina

Vica Blochina a răbufnit, după ce a primit mai multe critici dure din partea femeilor. 

Vica Blochina a intrat în atenția publicului după ce s-a mutat la București ca balerină. Apogeul său mediatic a fost prin prisma relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, fiindu-i amantă timp de ani de zile. De-a lungul timpului, vedeta și-a surprins fanii cu fotografii incendiare. 

Vica Blochina, mesaj controversat, după ce mai multe femei au criticat-o dur

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician. Recent, blondina a apelat și la operația de micșorare a stomacului. În urma tuturor schimbărilor de look, gurile rele nu s-au putut abține și au criticat-o dur pe Vica Blochina. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri, astfel că le-a dat o replică femeilor care nu-și văd lungul nasului. 

„În România, 80% sunt femei superbe, 10% frumoase și încă 10% nasoale… la mine pe pagină s-au strâns cele 10-% iubitoare de ciolan cu fasole. 10% de porci spinoși! Care efectiv grohăie din răutate. Vă doresc multa baftă în continuare și poftă bună, frumoaselor!', a scris Vica Blochina, pe contul ei oficial de Facebook.

Vica Blochina a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața ei

Vica Blochina a apelat recent la operația de micșorare a stomacului, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Vedeta a recunoscut că era nemulțumită de felul în care arăta, iar în disperarea de a slăbi, a apelat la tot felul de diete drastice, care nu au avut niciun rezultat. Vica Blochina a povestit, pe vlog-ul ei, că nu se mai putea privi în oglindă și chiar avea gânduri negre. 

 „Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine (n.r- kilogramele în plus). Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă. Mă certam singură, mă uram, am ajuns să mă urăsc. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kg.

E foarte tristă povestea asta. Mi-e foarte greu să povestesc prin ce am trecut, pentru că efectiv am vrut să mor. Erau momente în care mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens. Pur și simplu eram disperată că nu puteam să slăbesc. Frustrarea asta m-a afectat, încât nici dacă mergeam la preot și vorbeam cu el nu știam încotro să o iau, dar a fost foarte grea perioada și eu știu că sunt foarte multe persoane care au această problemă, dar nu vor să arate sau să povestească, pentru că dacă ești plinuț, gras, ești asociat cu lipsa de bun simț”, a povestit Vica Blochina, pe canalul ei de YouTube.

Citește și: Vica Blochina dezvăluie concluzia din spatele unei relații cu un băiat de 19 ani: „Hormonul tânăr… ”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 aug 2023, 16:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience