Bia Khalifa, opinie controversată despre oamenii în vârstă. Scandal uriaș cu Vica Blochina: „Din cauza persoanelor insuficiente mintal nu am viitor”

Sursă foto: Youtube, Instagram/În Oglindă, Vica Blochina
Descriere foto: Sursă foto: Youtube, Instagram/În Oglindă, Vica Blochina

Bia Khalifa a expus o opinie controversată în legătură cu persoanele în vârstă, după ce și-a împărțit vorbe cu Vica Blochina: „Lumea te crede din milă, dacă ești bătrân, dacă ai probleme fizice”

 

Un scandal de proporții s-a născut între vica Blochina și Bia Khalifa. Cele două dive au avut de împărțit un subiect foarte controversat în România, și anume videochatul. Vica Blochina și-a deschis un canal de Youtube, acolo unde, spune ea, încearcă să promoveze valorile pe care ar trebui o femeie să și le însușească, iar cu ocazia ultimelor ediții, diva a abordat și subiectul videochatului ca loc de muncă. Deși Vica nu susține această activitate, ea admite că, pentru multe dintre femeile din România, poate fi o alternativă bună, cel puțin mai bună „decât a îți da pe gratis pozele cu tine goală”. În urma substratului precizat de Vica, Bia Khalifa s-a sesizat și și-a aruncat propria părere în joc.

Confuzie în rândul subiectelor care au deranjat-o 

Bia Khalifa, cunoscută și sub porecla „Regina Onlyfans”, a stârnit un val de reacții în fața publicului, după ce i-ar fi scris Vicăi pentru a o corecta în privința unor detalii. Biei nu i-a convenit faptul că Vica ar fi zis că se practică deja videochat în România, și, deși mesajul tinerei ar putea stârni și câteva confuzii, fiecare este liber să tragă propria concluzie în privința subiectului care a deranjat-o, de fapt, pe Bia.

„A încercat să facă ceva vlog, podcast informativ, în care a dezinformat publicul, că deja se practică asta foarte mult în România, prin propriile sale teorii. I-am scris un comentariu politicos în care am și salutat-o și i-am zis că haideți să nu dezinformăm publicul, am corectat-o. I-am zis că nouă părinții în copilărie nu ne dădeau telefoane când eram mici, ne jucam. Ea vorbea acolo de onlyfans, de videochat, i-am zis că site-urile astea există de când era și ea, dar i-am zis că atunci când eram mică nu am avut acces la ele cum au azi copiii pentru că părinții nu ne dădeau acces la telefon. I-am zis că e vina ei dacă ea dă copilului telefonul ca să intre pe aceste site-uri”, a spus Bia Khalifa, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

I-a scris despre fiul ei

Deoarece Vica nu și-a prezentat încă versiunea sa asupra situației create, publicului nu îi rămâne decât să afle poziția tinerei, care în mod evident a fost deranjată de discursul Vicăi, chiar dacă, motivele principale nu sunt, momentan, atât de clare.

„Mi-a scris că fiul ei la 2 ani era înconjurat de iubire și a avut primul telefon la 10 ani, dar era ocupat cu școală, meditații, sport și călătorii. Ca și cum că l-a crescut că fiul ei în puf și îmi zicea că nu are cu ce să dezinformeze publicul și că eu probabil aș fi avut altă educație”, a mai zis Bia Khalifa, potrivit sursei precizate anterior.

I-a fost criticată, din nou, educația

În cele din urmă, Bia Khalifa spune că Vica ar fi acuzat-o de faptul că ar avea o „educație diferită”, nefiind prima persoană din mediul online care o critică pe celebra vedetă în privința manierelor. Ele și-ar fi schimbat vorbe, după care s-au laut de aspectul fizic al fiecăreia.

„Eu i-am scris ceva foarte ok, dar ea m-a jignit și mi-a zis că am avut altă educație. I-am zis ”bre, cu tot respectul, am înțeles cu promovezi femeia ideală cu vibe-uri pozitive, cu minți deschise, dar ești o minte închisă, promovezi lucruri fără fundament și mai ești și ofensată.” Ea mi-a trimis după o poză cu mine și sora mea și mi-a zis ”tu ești aia dolofană”. Ea mi-a zis după ”nu ai cu cine să te cerți, bine groh, groh, pa groh”, a mai spus Bia Khalifa, conform sursei menționate.

Oamenii bătrâni, crezuți din milă, mai ales dacă au probleme fizice

Totul s-a terminat cu blocarea tinerei de către Vica, pe platformele de socializare, iar din motive personale, influencera de 24 de ani a apelat la presă pentru a își face dreptate. Ea a mai făcut câteva precizări controversate în legătură cu persoanele în vârstă, mai ales că le-a numit pe cele din urmă „credibile prin prisma milei”, dând-o ca exemplu pe Vica.

„La final mi-a dat block, dar eu n-am jignit-o. Ea e o altă bătrână care vorbește, are drept la vorbă, are și ea internet. Lumea te crede din milă, dacă ești bătrân, dacă ai probleme fizice, iar din cauza la persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta, iar persoanele ca ea mă fac să cred că țara noastră nu mai are nicio șansă”, a mai transmis Bia Khalifa, potrivit sursei menționate.

Pentru formarea unei imagini clare asupra acestei situații, opinia oficială a Vicăi Blochina este de-a dreptul necesară, neputând exista concluzii finale până atunci. Cu toate acestea, atitudinea ofensată a Biei poate fi foarte clar observată, iar fanii celor două dive probabil așteaptă cu nerăbdare continuarea acestei povești. Ele fiind două femei foarte cunoscute în lumea showbizului din România, Vica și Bia provin, totuși, din două generații foarte diferite, așa cum precizase și Vica pe alocuri în emisiunea sa.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 05 sep 2023, 17:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience