Theo Rose, farse pregătite pentru Smiley. Artista și-a făcut revenirea cu dreptul: „Expresia feței lui face tot”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Smiley, Theo Rose
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Smiley, Theo Rose

Theo Rose l-a făcut și mai popular pe Smiley în urma unei farse care a creat două tabere în rândul fanilor.

Theo Rose a fost pe platoul Pro TV pentru filmările emisiunii "Vocea României". Cântăreața celebră a devenit proaspătă mamă și a petrecut primele săptămâni alături de fiul ei, Sasha. Cu toate acestea, a fost nevoită să revină la muncă. În noul sezon al competiției, Theo Rose va face echipă cu Horia Brenciu, nu cu Smiley, așa cum a făcut în trecut.

Chiar și cu schimbarea partenerului de echipă, vedeta menține o relație strânsă cu soțul Ginei Pistol. Glumeță și sinceră, Theo Rose nu a putut rezista și a început să râdă încă din primele zile de filmare. Într-o situație amuzantă, Theo i-a arătat lui Smiley o melodie care circula pe TikTok și părea că este cântată de el. Cu toate acestea, se pare că era o melodie realizată cu ajutorul inteligenței artificiale, nu vocea artistului.

A rămas surprins

Cântărețul a rămas surprins să-și audă vocea pe o manea, iar Theo a filmat momentul și a postat videoclipul pe internet. Fanii au apreciat cu entuziasm acest moment inedit postat de iubita lui Anghel Damian, deși mulți au avut și critici la adresa artistului.

„Smiley, un duet de manele cu Theo Rose, ar fi super”, „Expresia feței lui face tot”, „E în stare de șoc, săracul”, „Săracul Smiley, pare nevinovat în clip”, sunt doar câteva comentarii ale oamenilor din online.

Vezi și: Cine este femeia după care suferă Tudor Chirilă. Artistul îi simte și acum lipsa: „M-a certat și m-a iubit”

Vezi și: Smiley, așteptări mari în noul sezon „Vocea României”. Ce spune artistul despre performanțele ediției trecute: „Nu ştiu, cred că am fost un pic...”

Vezi și: Horia Brenciu, detalii neștiute din familia sa. Artistul a vorbit pentru prima dată de mătușa din munți : „Îl întâlnea, cu mulți ani in urmă, pe Arsenie Boca”

Recția fanilor nu a fost una pozitivă

Bineînțeles că au fost și fani ai artistului care au crezut că el cântă de fapt acea manea, și nu a recunoscut că era o glumă de pe TikTok. Acești fani au transmis comentarii mai puțin plăcute în legătură cu acest aspect.

„Voi vedeți ce voce are pe manele?”, a spus unul dintre fani.

„Nu mai e nici Smiley ce a fost”, a spus un altul.

„Pe bune, e el cel care cântă?”, a fost alt comentariu.

Gata, l-am pierdut și pe ăsta, bravo, tată, bagă!”, a mai precizat o persoană în cadrul postării lui Theo Rose.

Vezi și: Theo Rose revine cu greu pe platoul de filmare. Vedeta nu poate sta departe de micuțul Sasha: „Este prima oară când plec de acasă”

Vezi și: Legătura neștiută dintre Iulia Dumitrache, Gina Pistol și Loredana Groza: „A fost un punct de plecare pentru cariera mea”

Vezi și: Horia Brenciu, noul jurat de la Vocea României. Artistul va împărți scaunul dublu cu Theo Rose. Ce alte schimbări aduce noul sezon

Surpriza adusă fanilor de „Vocea României” 

Filmările noului sezon "Vocea României" de la Pro TV au demarat, aducând o surpriză pentru telespectatori. Horia Brenciu se întoarce la masa juraților după o pauză de doi ani și va face echipă cu talentata artistă Theo Rose. Alături de ei, la masa juraților, se vor regăsi și Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Horia Brenciu revine astfel în emisiune înlocuindu-l pe Denis de la The Motans, care s-a retras. Cu aproximativ o lună în urmă, Horia Brenciu a declarat că nu va mai fi antrenor în acest sezon, având programat un turneu și lansarea unui nou album în toamnă.

@theorose Nu-i asa ca suna misto????? @Smiley ♬ original sound - Robert



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel