Horia Brenciu, detalii neștiute din familia sa. Artistul a vorbit pentru prima dată de mătușa din munți : „Îl întâlnea, cu mulți ani in urmă, pe Arsenie Boca”

Data publicării:
Sursa foto: Horia Brenciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Horia Brenciu, instagram

Horia Brenciu a adus aminte despre o rudă pe care nu a mai pomenit-o. Femeia este pur și simplu exemplară, conform spuselor vedetei.

Horia Brenciu a fost în lumina reflectoarelor  decenii întregi, timp în care și-a adus treptat și familia în fața publicului larg.

Astfel, nu mai este un secret faptul că artistul este un tată și un soț extrem de devotat, fiind considerat de mulți colegi din industrie ca un adept al valorilor familiale. El nu este alături doar de soție și copii, mai ales în momentele importante ale vieții, ci și de rude. Un exemplu elocvent în acest sens este că acum, alături de fiica sa cea mare, cântărețul a făcut o călătorie până la Brașov.

Această scurtă călătorie a avut un pretext special și o destinație cu o însemnătate aparte. Cei doi au mers să sărbătorească ziua de naștere a mătușii artistului acasă, alături de ea.

„Mioara este mătușa mea. Ea a împlinit, de curând, 90 ani, stă în cartierul vechi al Brașovului și are cel mai tânăr spirit pe care l-am întâlnit vreodată!  Viața ei e plină de oameni, amintiri, emoții, lacrimi, dar și bucurii...”, a scris Horia Brenciu, pe contul său de Facebook.

Se întâlnea cu Arsenie Boca

Ulterior, Brenciu și-a continuat povestea despre Mioara, dezvăluind astfel tuturor celor care fac parte din comunitatea sa online că mătușa de la munte este o persoană specială, cu un suflet mare și credincios. Potrivit spuselor vedetei, sărbătorita are întotdeauna povești interesante de împărtășit despre familia din care provine și despre sfinți, care au plecat dintre noi și au ajuns la ceruri.

”Ea e cea care îl întâlnea, cu mulți ani in urmă, pe Arsenie Boca, chiar lângă biserica Sfânta Treime, unde și locuiește. Si tot ea e cea care, din când in când, îmi povestește cu multă dragoste despre tata, dar in special despre mama. ”, a mai spus artistul.

Vezi și: Theo Rose revine cu greu pe platoul de filmare. Vedeta nu poate sta departe de micuțul Sasha: „Este prima oară când plec de acasă”

Vezi și: Horia Brenciu, noul jurat de la Vocea României. Artistul va împărți scaunul dublu cu Theo Rose. Ce alte schimbări aduce noul sezon

Vezi și: Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru Theo Rose, după ce a născut: „A venit pe lume Sasha!”. Câte kilograme are bebelușul

Este ospitalieră

Cuvintele prezentatorului o descriu pe Mioara ca o gazdă bună, primindu-și oaspeții cu căldură și oferindu-le tot ceea ce au nevoie, nu doar povești de suflet. De aceea, acum, în mod public, Horia Brenciu i-a promis că data viitoare va veni la Brașov, la ea acasă, împreună cu toată familia sa din București, extinzându-și grupul, pentru că s-au simțit minunat în compania ei.

”Când ma duc la ea are mereu o cafea și o prăjitură, puse deoparte. După ce ne așezăm in bucătăria-i mică, mă pune zâmbind la curent cu toate noutățile din Șcheii Brașovului, iar apoi ma întreabă despre copiii mei... Facem schimb de povesti!  Îmi poate istorisi mereu ceva nou despre orașul de la poalele Tâmpei. A văzut Brașovul in toate anotimpurile lui, cu bune si cu rele… Abia aștept să ne vedem din nou! Până atunci, Mioara dragă, te iubesc și îți doresc mulți ani sănătoși și promit că data viitoare venim cu tot familionul! Ai tai, Toma, Mina, Maria, Andreea și Alice! ”, a concluzionat cunoscutul cântăreț.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel