Cine este femeia după care suferă Tudor Chirilă. Artistul îi simte și acum lipsa: „M-a certat și m-a iubit”

Data publicării:
Tudor Chirila, foto Instagram
Descriere foto: Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă a dezvăluit cine este femeia care l-a susținut necondiționat și după care suferă și acum. 

Tudor Chirilă suferă și acum după Gabriela Duțescu, antrenoarea de canto de la Vocea României. Femeia s-a stins din viață în urmă cu un an, iar decesul ei a întristat pe toată lumea. Una din persoanele care îi simt și acum lipsa este Tudor Chirilă, mai ales că cei doi au avut o relație specială de prietenie.

Cine este femeia după care suferă Tudor Chirilă

Într-un interviu recent, Tudor Chirilă a recunoscut că antrenoarea de canto l-a susținut pe tot parcursul său profesional și tot ea a fost cea care l-a refăcut atunci când s-a confruntat cu noduli și polipi de pe corzile vocale.  Artistul a scris un mesaj emoționant pe Facebook pentru cea care i-a fost alături necondiționat. 

„Așa a început relația mea cu această femeie minunată, care m-a însoțit pe tot parcursul meu profesional, până când a închis ochii. De mai multe ori în carierea mea am făcut noduli sau polipi pe corzile vocale și, de fiecare dată, Gabi Duțescu a fost terapeutul alături de care m-am refăcut. I-am devenit drag în tot timpul ăsta, a fost reciproc, relația noastră s-a intensificat, mi-a fost prieten, mentor, m-a certat și m-a iubit și am oferit și eu înapoi cât și cum m-am priceput. Metoda ei de recuperare vocală a calibrat sute de voci și sunt absolut convins că o grămadă de pacienți n-au uitat-o. Mi-aș fi dorit să lase moștenire într-o structură organizată (carte, cursuri, video) tot ceea ce știa, pentru că e un patrimoniu care ar fi meritat păstrat”, a scris artistul.

Tudor Chirilă: „ Mi-e dor de vocea ei inconfundabilă”

Tudor Chirilă are doar cuvinte de laudă la adresa regretatei Gabriela Duțescu. Artistul recunoaște că îi simte lipsa și că îi este dor de vocea ei inconfundabilă. 

„Anul trecut a plecat dintre noi chiar când eu eram diagnosticat cu un chist pe una dintre corzi și am avut posibilitatea să confirm la Hamburg, acolo unde m-am operat și recuperat, cu o echipă ultraprofesionistă despre care am mai vorbit. Gabi Duțescu a fost în ultimii ani un personaj iubit la «Vocea României» unde a pregătit vocile echipelor mele. Fermecătoare, volubilă și cu o imensă poftă de viață și un optimism pe care îl împrăștia în jur cu imensă generozitate. Echipa de producție s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Mi-o aduc aminte în tribune, atentă la tot ce se cânta, bucuroasă să fie parte dintr-un proiect care o «ținea în viață». Mi-e dor de vocea ei inconfundabilă, de pianul vechi plin de suveniruri de cristal, de câinii ei și de zilele toride în care ne așezam la masa de plastic verde din curtea betonată. Textul de mai sus nu se ridică la înălțimea personalității pe care o evocă, dar nimic nu e mai rău ca uitarea care se așterne peste oameni și doar noi, cei de aici, putem să-i ținem în viață pe cei de acolo”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă de pe Facebook.

Citește și: Informații șocante au ieșit la iveală, la scurt timp după ce fostul soț al Mihaelei Rădulescu a fost înmormântat. Rudele bărbatului au dat cărțile pe față: "Ea nu a fost fidelă”

Elena Merișoreanu nu visa să devină străbunică: „Nici nu mi-am imaginat. Ea era un copil răsfățat”. Când va avea loc botezul / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel