Smiley, așteptări mari în noul sezon „Vocea României”. Ce spune artistul despre performanțele ediției trecute: „Nu ştiu, cred că am fost un pic...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Vocea României
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Vocea României

Juriul „Vocea României” din acest sezon are emoții mai mari ca niciodată. Cum se pregătesc artiștii pentru aflarea celei mai talentate persoane.

Fanii show-ului "Vocea României" de la Pro TV vor avea parte de o surpriză în acest an, odată cu începerea filmărilor pentru cel de-al 11-lea sezon. Masa juriului va fi alcătuită din Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes, dar și din revenirea lui Horia Brenciu, alături de Theo Rose. Chiar în timpul filmărilor, Smiley a făcut o declarație neașteptată cu privire la ceea ce își propune în această nouă ediție a emisiunii.

Filmările noului sezon "Vocea României" de la Pro TV au demarat, aducând o surpriză pentru telespectatori. Horia Brenciu se întoarce la masa juraților după o pauză de doi ani și va face echipă cu talentata artistă Theo Rose. Alături de ei, la masa juraților, se vor regăsi și Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Horia Brenciu revine astfel în emisiune înlocuindu-l pe Denis de la The Motans, care s-a retras. Cu aproximativ o lună în urmă, Horia Brenciu a declarat că nu va mai fi antrenor în acest sezon, având programat un turneu și lansarea unui nou album în toamnă.

Smiley va încerca să aibă o performanță și mai bună

Într-un moment al emisiunii "Vorbește Lumea" de la Pro TV, antrenorii "Vocea României" au împărtășit așteptările lor pentru noul sezon. Printre aceștia, Smiley a mărturisit că sezonul trecut a fost un pic distras, dar acum își dorește să găsească vocea unui concurent care să devină câștigătorul acestui concurs muzical. Cu entuziasm și dedicare, artiștii pregătesc o nouă ediție a emisiunii, gata să descopere talentele și să ofere publicului experiențe muzicale unice.

„Sezonul trecut… nu ştiu, cred că am fost un pic distras. Sper foarte tare să găsesc vocea care va câştiga Vocea României”, a spus Smiley, potrivit Cancan.

Vezi și: Theo Rose revine cu greu pe platoul de filmare. Vedeta nu poate sta departe de micuțul Sasha: „Este prima oară când plec de acasă”

Vezi și: Gina Pistol și Smiley au fost în pragul despărțirii: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

Emoții mari în rândul juriului

Irina Rimes, de asemenea, a împărtășit că resimte emoții în contextul noului sezon "Vocea României":

„Normal că am emoţii, pentru că voi cunoaşte foarte mulţi oameni noi. Unii dintre ei vor veni în echipa mea. Am emoţii pentru că începe un nou sezon la Vocea României şi dacă nu am avea emoţii ar fi un sezon fără emoţii. Mai sunt şi colegii mei cu care va trebui să mă lupt şi trebuie să-mi pregătesc toate armele”.

Și Tudor Chirilă și-a adus aportul în această discuție, lucru apreciat de fanii săi:

„Nu eu găsesc concurenţii, concurenţii mă găsesc pe mine. După ce concurenţii mă găsesc pe mine, eu găsesc resursele intelectuale, personale, profesionale, morale, etice de a-i duce pe vârfurile pe cele mai înalte vârfuri ale unei ţări multilateral dezvoltate”, a spus vedeta conform sursei precizate.

Vezi și: Horia Brenciu, detalii neștiute din familia sa. Artistul a vorbit pentru prima dată de mătușa din munți : „Îl întâlnea, cu mulți ani in urmă, pe Arsenie Boca”

Vezi și: Horia Brenciu, noul jurat de la Vocea României. Artistul va împărți scaunul dublu cu Theo Rose. Ce alte schimbări aduce noul sezon

Theo Rosie și Brenciu fac echipă

Theo Rose și Horia Brenciu vor forma echipa juraților pe scaunul dublu în show-ul "Vocea României" de la Pro TV.

„Suntem împreună, facem o echipă şi ne bucurăm să fim într-o atmosferă cu mult public care se uită la noi. Mă bucur foarte mut să fiu, din nou, alături de Tudor Chirilă, de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi de Irina Rimes”, a spus și Horia Brenciu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel