Theo Rose revine cu greu pe platoul de filmare. Vedeta nu poate sta departe de micuțul Sasha: „Este prima oară când plec de acasă”

Data publicării:
Theo Rose, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Theo Rose, captură video Youtube/ La Măruță

Theo Rose este o proaspătă mămică și are de gând să schimbe lucrurile într-un mare fel, având în vedere noul său statut. Artista are planurile făcute.

Theo Rose este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune o mulțime de fani alături de ea, care o susțin în fiecare pas. La rândul ei, cântăreața ține la curent admiratorii cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Acum, după ce și-a adus fiul pe lume, șatena își reia treptat activitatea. A început deja filmările pentru show-ul de talente muzicale, unde va face parte din juriu, fiind colegă cu Horia Brenciu. Este pentru prima dată după naștere când va petrece atâtea ore de acasă, așa că, pentru a fi mai liniștită, Anghel Damian, fiul său, va fi alături de ea pe platourile de filmare.

Își reia activitatea

Mai mult, Theo a precizat că din cauza lactației, trebuie să meargă la locul de muncă cu pompe speciale pentru a extrage laptele matern. Speră că nu va întâmpina probleme care să o facă să solicite pauze și se străduiește să îmbine activitatea profesională cu responsabilitățile de mamă.

„Practic, astăzi îmi închei perioada de lăuzie. Este prima oară când plec de acasă atâtea ore. Ca să nu am așa mari emoții, o să vină după-amiază și el (n.red.: fiul ei, Sasha Ioan) cu tatăl lui. O să-l aducă să vadă și el, să fie și el integrat, să ne obișnuim cu ideea că va fi copilul prezent în majoritatea locurilor în care voi fi la muncă.(...) 9 luni a durat să crească (n.red.: burtica), 9 luni durează și să se retragă. Mi-am luat piese modelatoare să ajut un pic, dar mai uit să le pun, acasă nu stau cu ele.Sunt cu pompele după mine. Parcă vezi că cer să luăm pauză zicând: Țâșnește! O să mă cheme să le pun și în cafea. Eu am luat o gură, să văd ce gust are, ce bea copilul, și e bun”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, potrivit Wowbiz.

Vezi și: Horia Brenciu, noul jurat de la Vocea României. Artistul va împărți scaunul dublu cu Theo Rose. Ce alte schimbări aduce noul sezon

Vezi și: Eugenia Nicolae, rol emoționant alături de actrița Tania Popa: „S-a plâns mult și sincer. Marea suferință a unei mame nevoită să plece de lângă copilul ei”

Vezi și: Unde pleacă în concediu vedetele. Destinațiile extravagante alese de Smiley, Inna și Dana Rogoz

A avut multe de învățat de la Smiley

Theo Rose le-a adus o mare bucurie fanilor emisiunii de muzică. Recent, a anunțat că în noul sezon va face echipă la masa juriului chiar cu Horia Brenciu, pe care îl consideră un bun prieten și crede că se vor înțelege de minune, având o chimie aparte din punct de vedere profesional.

În plus, vedeta a vorbit despre colaborarea sa cu Smiley din anul trecut, menționând că a avut o mulțime de lucruri de învățat chiar și de la acesta.

„Suntem buni prieteni și ne potrivim din multe puncte de vedere, mai ales ca voci, dar și ca preferințe muzicale. Asta îmi place foarte tare. Sezonul trecut am avut o altfel de experiență. De la Smiley am avut de preluat alte chestii. Era foarte diferit spre deosebire de mine și am funcționat cumva în complementaritate”, a mai spus Theo Roe, pentru aceeași sursă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel