Suma colosală pe care Oana Zăvoranu trebuie să i-o dea Oanei Roman. Jignirea o costă scump

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu și Oana Roman, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu și Oana Roman, instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu va trebui să scoată din buzunar o sumă colosală, după ce a jignit-o de mai multe ori pe Oana Roman. 

Oana Roman și Oana Zăvoranu duc un război de ceva vreme. În timp ce Oana Roman e mai tăcută când vine vorba de disputa dintre cele două, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit să arunce cuvinte grele la adresa fiicei lui Petre Roman, în repetate rânduri.  În urma jignirilor pe care le-a primit în mediul online de la Oana Zăvoranu, Oana Roman a apelat la justiție pentru a-și face dreptate.

Oana Roman, în război cu Oana Zăvoranu

După mai multe procese, magistrații au dat și o sentință. În urma afirmațiilor defăimătoare la adresa Oanei Roman, bruneta este obligată să șteargă toate materialele care au „conținut calomnios”.

”Obligă pârâta (Oana Zăvoranu, n. red. ) să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei (Oana Roman, n. red.), fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei”, se arată în sentința magistraților, conform portalului instanțelor.

Cât are de plătit Oana Zăvoranu pentru că a jignit-o pe Oana Roman

Totodată, Oana Zăvoranu este obligată să scoată din buzunar suma de 25.000 de lei daune morale. 

”Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”, au mai decis magistrații Tribunalului București.

Motivul pentru care Oana Zăvoranu nu se înțelege cu Oana Roman

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Acasă la Măruță, Oana Zăvoranu  a dezvăluit care este motivul pentru care ea și Oana Roman nu se înțeleg. 

 „Ea undeva e soră dintr-o altă mamă cu Pepe. Ea m-a văzut întotdeauna, din păcate pentru ea, ca pe o rivală. (…) Ea chiar și pe la vreo 90 de ani mai speră. Știi că speranța moare ultima.

 Bănuiesc că de acolo i se trage ei… Speră că îi va aranja Pepino părul, i-l va da după urechi”, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul lui Măruță.

Citește și: Oana Zăvoranu dă de pământ cu cei care o acuză că are operații estetice la față: „N-o să mă vedeți bandajată?”

Oana Zăvoranu, ironie la adresa Oanei Roman, după ce vedeta nu a fost prezentă la botezul fiului lui Pepe: „Treci tu şi de ofu’ ăsta”

„Era să rămân paralizat de la gât în jos”. Tragedia care i-a marcat viața lui Bursucu: „Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci”

Alimentul pe care Sofia Vicoveanca nu-l mănâncă niciodată: „M-am ferit toată viață”. Așa se menține în formă artista, la 81 de ani

Care este motivul divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura: „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel