Oana Zăvoranu dă de pământ cu cei care o acuză că are operații estetice la față: „N-o să mă vedeți bandajată?”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Zăvoranu i-a pus la punct pe cei care o acuză că și-a făcut operații estetice la față. 

Oana Zăvoranu se menține într-o formă fizică excepție la vârsta de 49 de ani. Vedeta nu doar că are o siluetă ca trasă prin inel, dar își ține și tenul departe de riduri sau de alte urme, pe care le dobândești, odată cu trecerea timpului. Vedeta a spus în nenumărate rânduri că nu are intervenții estetice la nivelul feței, dar cu toate astea gurile rele continuă să o acuze că a trecut pragul medicilor esteticieni. 

Oana Zăvoranu dă de pământ cu cei care o acuză că are operații estetice la față

Sătulă de toate întrebările legate de acest subiect, Oana Zăvoranu a răbufnit și le-a dat o replică dură celor care susțin că vedeta și-a schimbat fizionomia feței. Vedeta a precizat că nu are nicio modificare, iar când se va hotărî să facă acest lucru, cu siguranță nu-l va ține departe de ochii curioșilor. 

„Fizionomia unui om se referă la fața lui. Când am spus că nu am operații la față, da, nu am operații la față. Ia puneți niște poze cu mine înainte și prin 2.000 când apăream eu la Tv. Operații la față sunt operații menite să-ți schimbe fizionomia dacă le forjezi.

Dacă aș fi avut operații la față, n-aș fi zis? Păi care era problema, mi le făceam pe banii cuiva?Da, spuneam, bă frate mi-am făcut un lifting. Când o să-mi fac lifting, că poate o să trebuiască să-și fac, o să vă zic.

Păi ce, n-o să mă vedeți bandajată? Păi ce, eu stau în casă permelită cu lunile așa și mă ascundeam? S**i banana, nu mi-am schimbat nicio fizionomie, prostule! Fizionomie înseamnă față. A, da, mi-am făcut operații, 8 sau 9, schimbări de silicoane, am vrut să am toate modelele de ț**e.”, a spus Oana Zăvoranu într-un video pe TikTok.

Cum se ține vedeta departe de riduri

Fanii vedetei au fost curioși să afle secretul prin care diva se menține constant tânără. Extrem de deschisă și sinceră cu fanii ei, așa cum s-a arătat a fi și de-a lungul timpului, bruneta și-a dezvăluit public „rețeta” de succes. Așadar, Oana Zăvoranu spune că nu a ținut niciodată diete, iar pentru îngrijirea pielii nu trece niciodată peste scruburi sau aplicarea unor seruri. De asemenea, vedeta consideră că este foarte norocoasă datorită genei pe care a primit-o de la părinții ei. 

„Nu fac nimic în afară de a-mi face un scrub puternic de câte ori îmi fac baie, corporal și facial. Apoi, niște serumuri și creme bune și iată-mă. Dar nimic cu un program anume. Gena, ADN-ul părinților mei, șansa mea. Și fără diete, vreodată în viața mea.”, le-a răspuns Oana Zăvoranu fanilor ei, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Oana Zăvoranu, mesaj sfâșietor pentru mama sa: „Ai venit pe lumea asta cu o misiune grea, pe care ți-ai dus-o la sfârșit cu onoare și demnitate”. Marioara Zăvoranu ar fi împlinit azi 72 de ani

Oana Zăvoranu se întoarce în televiziune? Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Cereți înapoi oamenii care simțiți că au ce să vă ofere”

Oana Zăvoranu, amintiri emoționante despre tatăl său. Ce a învățat vedeta de la Ioan Bănicioiu: "A fost etalonul bărbatului…”

Neurochirurgul Leon Dănăilă trăiește la limita sărăciei: „Mă simt ca un boschetar. N-am nicio avere, n-am nimic. Toate astea pentru oameni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel