„Era să rămân paralizat de la gât în jos”. Tragedia care i-a marcat viața lui Bursucu: „Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci”

Data publicării:

Bursucu a povestit drama prin care a trecut, în urmă cu mulți ani.

Bursucu a fost unul dintre cei ai cunoscuți coregrafi din țara noastră. Înainte să ajungă în postura de prezentator, și-a petrecut ani de zile în sălile de repetiții și pe ringul de dans, acolo unde-i plăcea cel mai mult să-și petreacă timpul. Iubea dansul, iar asta se putea vedea din orice nouă coregrafie pusă la punct de el. Din nefericire însă, un accident teribil i-a pus capăt carierei de dansator, când se aștepta mai puțin. Bursucu a dezvăluit cum era să rămână paralizat, în urma unei repetiții obișnuite de dans.

"În momentul în care în viața mea am avut, poate, cea mai mare cumpănă și anume un accident care mi s-a întâmplat la o repetiție când dansam și din cauza căreia era să rămân paralizat de la gât în jos, m-a făcut să fiu și mai ambițios și să îmi demonstrez mie că pot. Și uite, am ajuns astăzi în picioare, vorbind cu tine și cred că în viața asta cel mai important este să muncești și să crezi că poți reuși.", a declarat Bursucu, potrivit wowbiz.

Poate te interesează și: Cum a ajuns Bursucu la 140 de kilograme: „M-am îngrășat 60 de kilograme în șase luni. Nici nu am realizat”

„Ce a urmat a fost mai tragic”

Puțini știu însă cum s-a desfășurat mai exact accidentul care i-a încheiat definitiv cariera de dansator. Bursucu a povestit recent cum a fost posibilă această tragedie, care i-a dat viața peste cap aproximativ un an de zile.

„A avut loc un mic accident, de fapt a fost mic în sine, ce a urmat a fost mai tragic. Nu se așteptă nimeni să se întâmple așa ceva. Băieții trebuia să facem un cerc, fetele erau în mijlocul cercului, se deschidea cercul și unul dintre băieți trebuia să sară peste mine și să ajungă în mijlocul fetelor. În momentul când a bătut cu mâinile pe mine să sară, el n-a avut loc, așa că a calculat să sară între mine și fete, însă fundul lui a venit fix în capul meu.(…) Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…”, a mai spus Bursucu pentru kanald.ro.

Te poate interesa și: Bursucu, declarații de dragoste de la o mireasă, chiar în ziua nunții: ”A început să plângă, că pe mine m-a iubit dintotdeauna”

 

Bursucu, la un pas de căsătorie

Dacă pe plan profesional a avut un moment de cumpănă, în urmă cu mulți ani, pe plan personal se pare că lucrurile decurg exact cum prezentatorul își dorește. Acesta trăiește o poveste de dragoste cu partenera sa de viață de aproximativ opt ani de zile, iar întrebarea ce stă pe buzele tuturor este când vor ajunge aceștia în fața altarului. Se pare că nu mai este mult până la acest pas important, anunță Bursucu, extrem de încrezător în noul an. 

„E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: Se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Rămâneți cu ochii pe noi.„, a dezvăluit Bursucu, potrivit primei surse citate. 

Citește și: Ce propunere a primit Bursucu de la ProTV: Au existat oferte

 

Cei doi au fost la un pas să se despartă

Nicio relație nu este însă doar lapte și miere, iar Bursucu o poate confirma. Fostul dansator a recunoscut faptul că, dintr-un gest extrem de gelozie, era pe punctul de a încheia povestea de iubire cu partenera sa de viață. Acesta a învățat treptat cum să gestioneze situația și s-a „vindecat” de această patimă. 

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noapte. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog.

A învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta. Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului', a mai mărturisit acesta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel