Care este motivul divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura: „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce”

Data publicării:
Paula Seling, Radu Bucura, sursa Facebook
Descriere foto: Paula Seling, Radu Bucura, sursa Facebook

Paula Seling a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Radu Bucura.

Paula Seling a oferit informații inedite cu privire la despărțirea de Radu Bucura. Cei doi au trăit împreună un mariaj fericit timp de 17 ani, iar vestea divorțului a venit ca un șoc pentru toți fanii care știau cât de mult se iubesc. Artista a fost întotdeauna extrem de discretă, în ceea ce privește viața personală, lucru care s-a întâmplat și de această dată. Chiar dacă vestea tristă a intrat în atenția publicului deja de câteva săptămâni, Paula Seling a ales abia acum să vorbească deschis despre asta. Solista nu și-a dorit să dezvăluie motivul exact care a produs despărțirea, însă spune că în relația lor au intervenit niște schimbări mult prea greu de gestionat de către cei doi. 

„Din păcate, nu pot să vă vorbesc despre un om pe care îl respect enorm, alături de care am trăit clipe minunate, fără ca acesta să fie de față. Dacă el este dornic să vă vorbească, nu am nimic împotrivă. Eu fiind persoană publică, este în regulă, însă Radu e o persoană deosebit de discretă și îi respect dreptul la intimitate. În plus, mereu am considerat că viața de familie trebuie să rămână privată, de aceea rareori am discutat amănunte din viețile noastre și ar fi total nepotrivit să încep să o fac acum.

Nu știu să vă spun multe… De fapt, cred că viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creșterea copilului nostru. Ba chiar facem tot ce putem să îi fim alături, să simtă că iubirea există, într-o altă formă, între părinți, uriașă pentru copilul nostru, și vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă între adulți.”, a declarat Paula Seling, potrivit viva.

Te poate interesa și: Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura: „M-a sunat după nouă ani”. Cum a început totul

 

Când s-au despărțit, de fapt, Paula Seling și soțul ei

Chiar dacă în presă s-a aflat abia la finalul anului 2022 despre despărțirea dintre cei doi, Paula Seling și Radu Bucura au semnat actele de divorț încă de la începutul anului trecut. Artista spune că a trecut printr-o mare suferință atunci, însă, treptat, a învățat să accepte situația ca atare. 

„Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie.”, a continuat artista.

Poate te interesează și: Paula Seling a adoptat o fetiță, în urmă 6 ani. Primele imagini cu micuța Elena: "Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine"

 

Cum se înțeleg cei doi în prezent

Chiar dacă nu mai formează deja de aproape un an de zile o familie, Paula Seling spune că a rămas în relații foarte bune cu fostul ei partener de viață. Cei doi se implică total în creșterea Elenei, fetița adoptată de cei doi în urmă cu șase ani, și vor să-i ofere cea mai bună creștere. Deși este conștientă de faptul că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel, Paula Seling privește optimistă către viitor. 

„Relațiile între noi sunt foarte OK. Comunicăm și colaborăm în creșterea Elenei. Asta contează cel mai mult și suntem implicați, pe deplin, în viitorul fetiței noastre. Aceste goluri nu se pot înlocui, poți doar să mergi mai departe și să cauți soluții noi la probleme noi. Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora.”, a mai declarat Paula Seling, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel