Alimentul pe care Sofia Vicoveanca nu-l mănâncă niciodată: „M-am ferit toată viață”. Așa se menține în formă artista, la 81 de ani

Data publicării:

Sofia Vicoveanca a dezvăluit ce stil de viață are, la 81 de ani.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Cântăreața s-a menținut întotdeauna în topul celor mai talentați și îndrăgiți artiști de la noi din țară, iar când vine vorba de siluetă și de un stil de viață sănătos, solista de muzică populară arată impecabil, la vârsta de 81 de ani. Spre surprinderea tuturor, Sofia Vicoveanca spune că nu se teme deloc să consume carne, ba chiar a gustat din toate preparatele, de Sărbători. Totuși, există niște lucruri pe care artista le-a evitat întotdeauna. 

„De Sărbători am mâncat de toate. Nu am făcut excepție de la nimic anume. Nu îmi este frică că o să mă îngraș. Eu semăn cu tatăl meu. Am carne macră pe mine. Nu am ținut niciodată regim. Singurul lucru de care m-am ferit toată viață a fost acela de a mânca ceapă și am încercat pe cât posibil să nu beau acidulat, pentru că îmi afectează glasul.”, a spus Sofia Vicoveanca pentru Click!.

Poate te interesează și: Sofia Vicoveanca, despre retragerea din industria muzicală: "Sunt la capăt de drum..." Care este cea mai mare dorință a artistei

Sofia Vicoveanca, Crăciun trist, în copilărie

Dacă acum se bucură de toate lucrurile pe care viața i le-a oferit și petrece sărbătorile cu toți cei dragi, pe vremuri, Sofia Vicoveanca nu asocia această perioadă cu fericirea. Artista a întâmpinat extrem de multe greutăți, iar când vine vorba de posibilitățile materiale, solista își amintește cu greu de perioada copilăriei. 

„Nu vreau să-mi mai amintesc, pentru că am fost refugiată şi am avut Crăciun trist, fără tatăl meu, care a fost închis. Îmi făceam singură un brad care, de fapt, era o crenguţă de brad pe care o împodobeam cu hârtie creponată.  Nu primeam mare lucru. Mai mergeam la colindat, dar fără muncă nu faci nimic în viaţă. Nu se poate, trebuie să munceşti ca să ai de toate”, povestea Sofia Vicoveanca, pentru sursa citată.

Citește și: Sofia Vicoveanca șofează și este dependentă de rețelele de socializare, la 81 de ani: „Sunt măritată cu Facebook-ul. Îmi zice lumea că nu arăt anii”

 

Rețeta de ciorbă prin care artista și-a impresionat nepoatele

După cum era de așteptat, Sofia Vicoveanca este și o gospodină desăvârșită. Aceasta încearcă să le satisfacă toate poftele nepoatelor, care îi cer întotdeauna să le facă un borș acru, după cum doar ea știe. 

„Nepoatele mele mă roagă să le fac ciorba după care le plouă-n gură. Vă spun rețeta. Se pun toate ingredientele, legumele, cărnița, la fiert, dar separat fac eu așa ceva! Este un borș acru. Se pune la fiert sfeclă roșie rasă prin răzătoare, cu o tijă de la leuștean, tijă de la mărar, de la pătrunjel și se mai pune și sare după gust.

Se fierb toate până când zeama se face roșie, aproape neagră de la sfecla roșie. Aceasta se strecoară în ciorbă atât cât o guști, cât trebuie de acră, restul, ce rămâne din zeamă, se strecoară și se pune într-o sticluță la frigider și se bea înainte de masă câte un păhăruț, ca cel de țuică, pe nemâncate. E foarte sănătos!”, a declarat Sofia Vicoveanca.

Te poate interesa și: Cu ce se demachiază Sofia Vicoveanca în fiecare seară: „Veți vedea ce ten frumos veți avea”. Secretul artistei a fost dezvăluit



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel