Oana Zăvoranu, ironie la adresa Oanei Roman, după ce vedeta nu a fost prezentă la botezul fiului lui Pepe: „Treci tu şi de ofu’ ăsta”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu și Oana Roman, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu și Oana Roman, instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu a făcut o ironie la adresa Oanei Roman, după ce vedeta nu a fost prezentă la botezul lui Pepe. 

Weekend-ul trecut, Pepe și Yasmine l-au botezat pe fiul lor. Deși toată lumea știe că Oana Roman și Pepe sunt prieteni buni, se pare că vedeta nu a fost prezentă la marele eveniment. Oana Zăvoranu a remarcat imediat acest lucru și a făcut o ironie la adresa Oanei Roman. 

Oana Zăvoranu, ironie la adresa Oanei Roman

„N-ai fost invitată, ai? Auuu! ‘Beliciune’… nu jucărie. Lasă, mai faci o poză sub plapumă, mai faci o ‘cumpărătură’ la kil de la Dragon şi o dai de 30 de ori mai scump şi treci tu şi de ofu’ ăsta… Băi nene, bă!”, este mesajul pe care l-a transmis Oana Zăvoranu în mediul online.

Motivul pentru care Oana Zăvoranu și Oana Roman nu se înțeleg 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Acasă la Măruță, Oana Zăvoranu  a dezvăluit care este motivul pentru care ea și Oana Roman nu se înțeleg. 

 „Ea undeva e soră dintr-o altă mamă cu Pepe. Ea m-a văzut întotdeauna, din păcate pentru ea, ca pe o rivală. (…) Ea chiar și pe la vreo 90 de ani mai speră. Știi că speranța moare ultima.

Bănuiesc că de acolo i se trage ei… Speră că îi va aranja Pepino părul, i-l va da după urechi”, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul lui Măruță.

Oana Zăvoranu, declarații controversate: „Dacă mă spurcam și intram în politică, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur”

Oana Zăvranu continuă să își surprindă fanii din mediul online. Dacă în urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu anunța că vrea să intre în politică, se pare că bruneta s-a răzgândit și are o altă părere despre acest lucru.

Oana Zăvoranu, declarațiii neașteptate

„Dacă mă spurcam și intram în politică… acum, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur… stați liniștiți fete și băieți, nesătui și nesătule, rămân artistă… mică și neînsemnată așa… Așa simt… așa vreau și așa trebuie. Trăiesc cu Dumnezeu în inimă, nu în buzunare și asta mă face mai bogată decât voi toți la un loc”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Ce spunea Oana Zăvoranu despre intrarea sa în politică

Vedeta era mai hotărâtă ca niciodată să schimbe lucrurile din România, motiv pentru care își dorea să candideze la alegerile prezidențiale. 

„Ceea ce a pornit dintr-o glumă se poate transforma în realitate și nu mă mir de ce turnură poate avea existența mea, sunt obișnuită ca viața mea să bată filmul. Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare, poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru rolul vieții mele, acela de a vă conduce cu mână de fier, fără meschinării, ascunzișuri, mizerie și furt.

Mă simt un suflet de artist neînțeles de cele mai multe ori, dar mereu am găsit soluții în cele mai grele situații. Dumnezeu știe că prin venele mele curge sânge curat, nu otrăvit de traumele nemeritate prin care am trecut. Însă și dacă nu voi duce până la capăt gândul de a candida la prezidențialele din 2024, pentru mine mesajele voastre de dragoste și susținere sunt o confirmare că nu m-am născut pe lumea asta degeaba, că pentru voi însemn mai mult decât chiar am sperat să însemn vreodată, că mă iubiți pentru că dincolo de aparențe sau showbiz, la sfârșitul zilei ați înțeles că viața nu m-a transformat, că sunt un om de încredere, fără interese mărunte, iar pentru dragostea voastră sinceră vă mulțumesc din inimă.
Dacă am să concretizez demersul meu am să o fac în calitate de candidat independent, pentru că nici un partid din țara asta nu rezonează cu planurile mele, cu aspirațiile mele, cu «nebunia» mea de a duce țara asta acolo unde poate a mai fost doar în momentele ei de glorie. Vă țin la curent, îmi trec un milion de gânduri prin minte, trăiesc într-o zi cât alții într-un an, sunt al naibii de incomodă, știu că politica e o c@#$ă, dar eu nu am să fiu vreodată una și mai intuiesc și că șacalii o să se grăbească să «fabrice» multe… dar mi se rupe, sunt neșantajabilă și voi de asta aveți nevoie.

Dacă am să devin prima femeie președintă din Romania, numai timpul o să o decidă”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, potrivit Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel