Sofia Vicoveanca, regim alimentar strict, la 81 de ani: „Nu renunț! Eu am grijă de mine!”

Data publicării:
Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook

Sofia Vicoveanca a oferit noi informații cu privire la stilul de viață pe care-l urmează și care o ajută să aibă energie în fiecare zi. 

Sofia Vicoveanca se menține în formă într-un mare fel, în ciuda vârstei înaintate pe care o are. Artista spune că face singură curățenia pentru Paște, iar activitatea fizică repetată este unul dintre secretele care o ajută să arate atât de bine la 81 de ani, spune ea. Vedeta mărturisește că nu stă nicio clipă, iar când vine vorba de curățenia generală, este extrem de exigentă.

“Sunt la Suceava, în treburi. Am venit azi noapte și azi spăl geamurile, trebuie! Așa e obiceiul.  Eu stau la bloc, la 4 camere și mă uitam de unde încep!  Eu mă ocup singură de curățenie, fac cât pot și cum pot, nu mă grăbește nimeni, nu stau. Cum să îmbătrânesc când sunt activă mereu? La curățenie sunt "ochiul soacrei", trebuie să curăț geamurile, să pun perdelele la spălat, bag aspiratorul. Îmi place să fie curat, trăiesc să îmi bucur sufletul!”, a declarat Sofia Vicoveanca, potrivit click!.

Te-ar putea interea și: „Mă cheamă pământul”. Sofia Vicoveanca, declarații neașteptate la 81 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei

Ce bea artista în fiecare dimineață

Alimentația reprezintă un alt secret extrem de important al artistei, care-i ascunde complet acesteia vârsta din buletin. Vedeta spune că nu doar că ține în continuare postul, așa cum cere religia, ba chiar obișnuiește să consume un smoothie special în fiecare zi, ce conține diferite fructe de sezon, dar și lapte vegetal. 

“Normal că țin post, mâine mă duc să mă împărtășesc! Fiecare face cum simte, cum crede, asta ține de suflet! Eu așa m-am obișnuit de copil și ce am învățat, nu uit! Chiar dacă vreau să mă adaptez vremurilor nu renunț! Eu am grijă de mine! Pentru post, fără grăsimi, fără lapte, fără unt, care nici nu există până după sărbători. 

Smoothie cred că știți deja că îmi fac zilnic, cu banană, căpșuni, au apărut acum fructele de sezon, cu un merișor, cu clementine, cu lapte de cocos sau de soia și mă simt teribil! Toată lumea mă întreabă ce fac? Nu fac nimic! Nu mă uit în  buletin, că anii nu sunt din buletin, sunt cei pe care îi porți, pe care îi arăți și nu stau locului. Eu încă mai cânt, cânt pe bune, nu merg pe playback!”, a mai dezvăluit artista, pentru sursa citată.

VEZI și: Alimentul pe care Sofia Vicoveanca nu-l mănâncă niciodată: „M-am ferit toată viață”. Așa se menține în formă artista, la 81 de ani

Nu a eliminat grăsimile din alimentația sa

Chiar dacă grăsimile sunt considerate de foarte multe persoane ca fiind extrem de rele pentru un stil de viață sănătos și pentru o dietă echilibrată, Sofia Vicoveanca spune că ea nu se ferește deloc de ele, ba chiar este adepta ouălor, dar și a smântânii, consumate la o masă delicioasă alături de mămăligă. 

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a mai spus artista în trecut, potrivit evz.

Citește și: Sofia Vicoveanca, ingredientul inedit pe care îl pune în ciorbă: „Vă spun rețeta! Este un borș acru”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel