„Mă cheamă pământul”. Sofia Vicoveanca, declarații neașteptate la 81 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei

Data publicării:

Sofia Vicoveanca a făcut declarații neașteptate, la 81 de ani. Artista a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa. 

Sofia Vicoveanca  este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară, de la noi din țară. Aceasta este chiar supranumită și „privighetoarea cântecului bucovinean”. La 81 de ani, artista a vorbit despre cele mai mari apăsări ale sale, dar și despre cea mai mare dorință a sa. Totodată, Sofia Vicoveanca este conștientă de faptul că timpul trece foarte repede și nu se știe când vine sfârșitul vieții pe acest pământ.

Sofia Vicoveanca, declarații neașteptate la 81 de ani

 Copilăria i-a fost întunecată de greutăți, tatăl său fiind luat prizonier de sovietici, după anexarea Bucovinei de Nord de către Uniunea Sovietică. Cu toate astea, Sofia Vicoveanca susține că nu a uitat tot ce a învățat de la mama sa și privește cu optimism către viitor. 

„Părinții mei au avut o situație foarte bună, aveau o prăvălie. Noi ne-am refugiat la o mătușă la Vicov, de asta mi se zice că sunt vicoveancă. Tata era prizonier, dar după război a apărut foametea. Eu încerc să mă adaptez vremurilor, dar nu renunț la ce am învățat de la mama. mi spunea așa mama: ai grijă, să nu vorbești mult, să nu râzi tare. Dacă ți-a dat cineva dreptate din privire, să nu uiți sî mulțumești. Cam așa. (…) Eu nu am o poză de copil. Am fost necăjită tare. Este refugiul meu (n.r.: să scrie) să nu îmi bată urâtul și singurătatea la ușă. Primul lucru când mă scol, îmi fac patul. Zilnic fac ceva. Ori spăl, ori calc, ori am grijă de flori', a declarat Sofia Vicoveanca în podcastul lui Damian Drăghici, pe YouTube.

Sofia Vicoveanca: 'Am slăbit patru kilograme'

Lumea este în continuare afectată de războiul dintre Rusia și Ucraina. Artista a recunoscut că, uitându-se la televizor, retrăiește momentele din copilărie, când a izbucnit cel de-al Doilea Război Mondial, iar Bucovina a fost anexată de URSS. Sofia Vicoveanca a mărturisit că a slăbit câteva kilograme din cauza situației actuale din Ucraina.

„Am slăbit patru kilograme urmărind la televizor, parcă retrăiesc totul. Acești copii refugiați vor fi marcați pe viață', a mai spus Sofia Vicoveanca în podcastul lui Damian Drăghici, pe YouTube.

Care este dorința Sofiei Vicoveanca

Sofia Vicoveanca a mărturisit că încearcă să-și ocupe timpul cu tot felul de activități. Totodată, îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa, la 81 de ani. Mai exact, vedeta îl roagă zilnic pe Dumnezeu să nu-i ia mințile și să o țină cât mai mult timp lucidă. 

„Doamne, îmbătrânește-mă, dar nu îmi lua mințile! Dumnezeu ne pune la fiecare câte un ceva ce nu are nimeni. Există un drum al fiecăruia. Drumul este croit și, când e gata… Știu că sunt aproape de pământ, că mă cheamă pământul, dar Tu faci minuni și hotărăști pentru fiecare', a mai zis Sofia Vicoveanca pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Alimentul pe care Sofia Vicoveanca nu-l mănâncă niciodată: „M-am ferit toată viață”. Așa se menține în formă artista, la 81 de ani

Sofia Vicoveanca, BĂUTURA ciudată care curăță gâtul și plămânii: Un deliciu, se bea cald, înainte de culcare

Sofia Vicoveanca, SUMA pe care o cere pentru un eveniment: Cine are nevoie de mine mă sună



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel