Simona Gherghe, despre provocările vieții de mamă: „Nu ai cum cu copii mici”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ ZUnivers Podcasts
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ ZUnivers Podcasts

Simona Gherghe a dezvăluit cu ocazia unui eveniment monden care sunt prioritățile sale în viață, dar și cum lucrează vedeta cu soțul său pentru a se organiza. De asemenea, prezentatoarea are un stil unic de a reuși să le facă pe toate, iar cu ocazia aceasta dezvăluie secretul său.

Simona Gherghe este una dintre cele mai populare realizatoare de emisiuni din showbizul românesc. Aceasta este foarte împlinită atât pe plan personal, cât și profesional, iar familia reprezintă totul pentru ea. Vedeta este pasionată de parenting, lucru susținut prin participarea acesteia la o emisiune desfășurată în online, iar cu ocazia unui eveniment monden, Simona a mărturisit câteva lucruri despre viața sa personală.

Cum lucrează cu soțul

Prin urmare, fiind prezentă un eveniment monden, Simona Gherghe a mărturisit pentru fani că în timp ce aceasta este la o ocazie, soțul a rămas acasă pentru a avea grijă de copii. Acest efort din partea lui îi conferă Simonei libertatea de a merge să socializeze, dar și să se relaxeze alături de persoanele prezente. Vedeta pune accentul pe organizare și că fără aceasta este destul de greu să ai copii mici. Soțul reprezintă o oază de încredere.

”Suntem foarte organizați, altfel nu ai cum cu copii mici. Îl am pe soțul meu ajutor de nădejde, asta e formula în care funcționăm foarte bine, grădiniță, acasă, masă, baie și somn”, a spus Simona Gherghe pentru Spynews.ro.

Vezi și: „M-a lovit cu pumnul în spate”. Simona Gherghe, episod traumatizant în copilărie. Abuzuri fizice ale antrenorilor au făcut-o să renunțe la gimnastică: „Tot ce-a urmat a fost un coșmar”

Îi mulțumește lui Dumnezeu

După cum povestește chiar vedeta, unul dintre momentele cele mai grele este dat de răcelile micuților, ea și soțul ei având împreună doi copii mici. În calitate de mamă, potrivit Simonei, este cel mai greu să asiști la momentele neputincioase când răcelile sau gripele năvălesc  în corpurile mezinilor. Plus că, protagonista a fost internată cu fiul ei în spital pe fondul unei răceli foarte puternice, dar acum este totul bine. Simona este recunoscătoare că au trecut cu bine peste această internare

”E cea mai grea parte din treaba asta cu părințeala, bolile copiilor, dar Slavă Domnului că am trecut cu bine peste o internare, acum suntem bine, s-a mai dus și valul de viroze, pneumonii, gripe, covid”, a mai zis ea.

Vezi și: Simona Gherghe, traumatizată după nașterea fetiței sale. Ce a mărturisit vedeta: „Realitatea m-a lovit în plin”

Copiii sunt lumea ei

Cu atât mai mult, prezentatoarea este foarte axată pe familia ei, mai ales pe cei mici. Spre exemplu, odată cu internarea copilului ei, Simona și-a luat în secunda doi liber de la servici, arătând astfel solidaritatea pe care o dorea față de mezin. Vedeta precizează cî nu contează cu cine era sau ce făcea, indiferent de context a fost și va fi acolo pentru copiii săi.

”Când a fost Vlad în spital mi-am luat liber și am stat cu el, mi s-a părut că așa trebuie să fie, întotdeauna sunt o prioritate copiii, indiferent unde am fost și cu ce echipă am lucrat, copiii au fost o prioritate pentru mine”, a mai zis vedeta.

Vezi și: Fiul Simonei Gherghe a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu micuțul: „A trebuit să alergăm la camera de gardă”

Vezi și: Simona Gherghe intervine în scandalul legat de presupusa eutanasiere a câinilor în studiourile Antena 1: „Fac o precizare pentru toți iubitorii de animale”

Vezi și: Simona Gherghe trece prin momente foarte grele: „E prima experiență de genul asta. M-am panicat”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel