Simona Gherghe intervine în scandalul legat de presupusa eutanasiere a câinilor în studiourile Antena 1: „Fac o precizare pentru toți iubitorii de animale”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a avut o primă reacție în scandalul de la Antena 1.

În urmă cu câteva zile au pornit o serie de  speculații în mediul online la adresa producătorilor reality-show-ului „Mireasa”, potrivit cărora, la studiourile Antena 1 din Buftea, s-ar dori eutanasierea mai multor câini. Conform Viva, zvonurile cu privire la eutanasiere ar fi pornit de la o pagină de Instagram cu numele „Viperele Vesele”. Simona Gherghe a aflat cu celeritate cele spuse pe social-media și a avut o primă reacție în care dezminte toate aceste speculații.

„Am primit multe mesaje în ultimele ore, referitoare la o știre falsă, care circulă pe câteva site-uri. Fac aici o precizare pentru toți iubitorii de animale. Echipa „Mireasa”, cât și concurenții emisiunii, hrănesc și cresc, în platoul și curtea unde se filmează „Mireasa”, o mulțime de suflete, căței și pisici. Lucrul pe care oricine îl poate vedea, dacă se uită măcar la un episod „Mireasa”, a transmis Simona Gherghe, printr-o postare pe InstaStory, potrivit viva.

 

Mai mult, vedeta i-a invitat pe toți cei care se îndoiesc de modul în care echipa ei tratează animalele să meargă și să vadă cât de iubite și protejate sunt acestea. 

 

„Pisica Mitzi este emblema emisiunii. Cățeii care sunt la studiourile Buftea primesc zilnic mâncare, mulți au fost sterilizați, mulți au fost adoptați, așa cum ne-ar plăcea să se întâmple cu toți. Nu s-a pus niciodată problema eutanasierii lor. Niciodată! (...) Din păcate, există niște oameni care rostogolesc informații false în spațiul public. Orice organizație care iubește / adoptă animale poate veni la noi să vadă acest lucru. Și chiar îi invităm public să ne ajute să găsim familii dornice să aibă grijă de cățeii care sunt la Studiourile Buftea.', a continuat prezentatoarea emisiunii. 

Acuzațiile de la care a pornit tot scandalul

 

Tot scandalul în care este implicată Antena 1 a început după ce pe o pagină de Instagram, Viperele Vesele, a făcut o postare prin care susține faptul că ar fi aflat, din multe surse,  că producătorii emisiunii „Mireasa” ar dori  eutanasierea câinilor din zona Studiuourilor Buftea și curtea unde au loc filmările.

„Avertisment! Aceasta este o postare cu un puternic impact emoțional, pentru iubitorii de animale!  Discuțiile de pe Antena Play, purtate între concurenții emisiunii Mireasă, scot la iveală o situație de o cruzime greu de imaginat. Producătorii emisiunii au interzis concurenților sa mai hrănească câinii adunați pe lângă curtea casei Mireasă.”, este informația viralizată pe contul de Instagram „Viperele Vesele”, Potrivit Viva.

           

Despre Simona Gherghe

Simona Gherghe are o carieră de succes în televiziunea românească, fiind cunoscută mai ales pentru rolurile sale de prezentatoare TV. Printre realizările sale notabile se numără:

A fost prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1 timp de 12 ani, fiind una dintre cele mai longevive prezentatoare din televiziunea românească.

A prezentat și moderat diverse alte emisiuni de televiziune, cum ar fi "Din Dragoste" și "Next Star" de la Antena 1, precum și "Dansez pentru tine" și "Te cunosc de undeva!" de la Pro TV.

A fost nominalizată de mai multe ori la diverse premii de televiziune, inclusiv la Premiile Radar de Media, unde a câștigat în 2012 și 2013 premiul pentru "Cel mai bun prezentator de emisiune de divertisment".

În 2015, a lansat propriul său brand de îmbrăcăminte, "La Mode by Simona Gherghe", care a avut succes în rândul publicului.

Este implicată în diferite proiecte caritabile, cum ar fi "Salvați Copiii" și "Hospice Casa Speranței", și a organizat diverse campanii de strângere de fonduri pentru copii bolnavi sau nevoiași.

                                



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel