Simona Gherghe trece prin momente foarte grele: „E prima experiență de genul asta. M-am panicat”

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, instagram/ colaj foto

Simona Gherghe le-a povestit fanilor de ce a lipsit în ultimele zile de pe micile ecrane. 

Simona Gherghe a lipsit câteva zile de pe micile ecrane, lucru care a luat fanii prin surprins. Vedeta nu lipsește aproape niciodată din cadrul emisiunii „Mireasa” pe care o prezintă pe Antena 1, motiv pentru care cu toții s-au întrebat de ce Gabriela Cristea i-a luat locul. Prezentatoarea a făcut astfel o postare pe rețelele de socializare, unde le-a dezvăluit tuturor care sunt problemele ce au încărcat-o foarte mult atât psihic, cât și emoțional, în ultimele zile. Se pare că fiul cel mic al vedetei, Vlad, s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, care l-au ținut câteva zile internat în spital, lucru care a panicat-o foarte tare pe Simona Gherghe.

„Suntem acasă, după câteva zile grele, cu Vlad în spital. E prima experiență de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos. Și răbdător. Pentru un copil cu o stare excelentă, fără febra, fără simptome, în afară de ganglioni inflamați, e greu să reziști câte 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie. Ne-am internat, pentru că analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niște valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome. A reacționat bine la tratamentul perfuzabil, așa că suntem, din nou, acasă, la Ana și la tati. Va mărturisesc că, atunci când am auzit de internare, m-am panicat.

Am avut prejudecăți, legate de spitalele de stat, dar acum regret gândurile astea. S-au schimbat multe. Totul a fost impecabil la Balș, de la grijă și priceperea oamenilor, la curățenie. Mulțumesc din suflet doamne doctor Camelia Kouris, medicul care a avut grijă de Vlad, cu atâta empatie și căldură. Mulțumesc și medicilor de garda, doamnelor asistente și doamnelor infirmiere. Au o profesie tare grea, dar o fac cu pasiune și talent. E cel mai greu să ai grijă de copilașii bolnavi. Să le înțelegi plânsul și frica, dar și suferința părinților… Mulțumesc și mă înclin! Și să fim sănătoși!”, a fost mesajul transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Momente grele pentru Simona Gherghe: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”. Ce a pățit prezentatoarea

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Nu e prima dată când micuțul are probleme de sănătate

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Gherghe își anunța din nou fanii faptul că micuțul se confruntă cu probleme de sănătate. Pe vremea aceea, Vlad contactase un virus din colectivitate, în urma căruia a avut diferite simptome neplăcute, precum tuse sau febră.

„A mers o zi la grădiniță, o zi și tuse, tuse, tuse. Cât am stat la munte, a fost totul perfect. Deși erau afară, în frig, 5, 6, 7 ore pe zi. A fost suficient o zi, în colectivitate, ca să capete tusea asta.”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

VEZI și: Simona Gherghe, reguli stricte pentru copiii ei: „Altfel va fi haos”. Ce nu au voie să facă Ana și Vlad

Vedeta, accident pe pârtia de schi

Se pare că problemele se țin lanț de familia Simonei Gherghe. Dacă acum mezinul familiei este cel care are nevoie de îngrijiri medicale, în trecut, aceasta era cea care a apelat la ajutorul medicului. Vedeta a suferit un accident extrem de neașteptat pe pârtia de schi, care s-a lăsat cu urmări destul de grave. 

”Am lăsat copiii la școala de ski și eu stau pe margine, pentru că așa cum v-am zis: mi-am rupt o coastă și de aceea port acest corset, doare foarte, foarte rău.

Ideea este că am avut cel mai stupid accident posibil. Nici nu am căzut de pe ski-uri efectiv, ci pur și simplu, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari. Am alunecat și am căzut, sigur că se mai întâmplă, dar am căzut cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv, nici nu știu ce era.

Ideea este că am nimerit fix cu coastele în chestia aia și după impact am avut câteva secunde în care nu am mai putut respira și atunci mi-am dat seama că este o lovitură nasoală.”, a spus prezentatoarea recent pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel