Fiul Simonei Gherghe a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu micuțul: „A trebuit să alergăm la camera de gardă”

Data publicării:

Simona Gherghe a trecut prin momente delicate, după ce a ajuns la spitl cu fiul său.

Simona Gherghe își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a mărturisit, pe rețelele de socializare, că a ajuns la spital cu fiul său. Prezentatoarea TV  a publicat și o fotografie cu micuțul și a precizat că starea lui este mai bună, asta după ce s-a confruntat cu o alergie destul de gravă. 

Fiul Simonei Gherghe a ajuns de urgență pe mâna medicilor

„Unele zile mai sunt și așa. Vlad a făcut o reacție alergică urâtă și a trebuit să alergăm la camera de gardă. E bine acum”, a scris Simona Gherghe, pe Instagram.

Simona Gherghea venit de la spital direct la platoul emisiunii Mireasa

În cadrul ediției de astăzi, Simona Gherghe a dezvăluit că stă cu gândul la fiul ei, care, în continuare nu are o stare foarte bună. Vedeta a precizat că a venit la platou imediat după ce a ajuns cu micuțul în spital.

„Eu vin de la spital, unde mi-am lăsat copilul cu o branulă. Și am primit niște poze că s-a umflat foarte tare, că a avut o reacție. Adică sunt niște situații în viață și cu toate astea, sunt aici, deși aș fi fost acolo și l-am lăsat cu soțul meu și soțul meu care fix astăzi mai era pe telefon cu o situație, cu mama lui care a ajuns cu salvarea la spital”, a spus prezentatoarea TV, în timpul ediției de astăzi de la Mireasa.

Simona Gherghe, reguli stricte pentru copiii ei

Simona Gherghe este mămica a doi copii superbi. Vedeta petrece extrem de mult timp alături de Ana și Vlad și se implică 100% în educația și creșterea lor. Mai mult, spre surprinderea tuturor, tot vedeta este și partea mai strictă a familiei. Chiar dacă îi iubește pe cei mici extrem de mult, Simona Gherghe este de părere că aceștia trebuie să știe ce înseamnă disciplina, astfel încât să aplice aceste reguli și în diverse comunități în care merg, precum e grădinița. 

”La capitolul năzbâtii, nu pot spune că au făcut mare lucru. Se mai ceartă, se mai păruiesc între ei. Lucruri din acestea care știu ei că mă supără pe mine. Au mai spart obiecte, dar nu poți să te superi pe ei. sunt copii, sunt mici și când vin așa cu mutrița și spun – Mami, îmi pare rău! Nu am vrut! – uiți tot, ce să faci.

Eu sunt cea autoritară în familie, pentru că cei mici trebuie să știe și de o anumită disciplină. La vârsta aceasta este importantă rutina, sunt importante și regulile și trebuie să ne ținem de ele pentru că altfel va fi haos.

Dacă nu ar mai ști de nicio regulă le-a fi mai greu și la grădiniță și la școală. De aceea vreau să respecte anumite reguli care țin de alimentație, care țin de igienă, de programul lor de somn”, a afirmat Simona Gherghe, potrivit Fanatik.

Fata vedetei, implicată în foarte multe activități extrașcolare

În același timp, vedeta și soțul ei trebuie să se împartă și între activitățile pe care fetița lor a ales să le practice. Chiar dacă Simona Gherghe vede că cea mică este epuizată, ambiția e mai presus de orice, astfel încât Ana nu vrea să renunțe la nicio activitate.

”Ana a vrut să se înscrie la aproape toate grupurile de la grădiniță. Ne-am trezit că are și două cluburi pe zi, ceea ce este foarte mult. A vrut și la tenis, a vrut și la înot, și la balet, și la cooking, și la științe și la engleză suplimentar, la teatru.

Și este epuizată, dar nu vrea să o retrag de pe nicăieri. Vlad fiind mai mic, abia îl împrietenim cu înotul și o să urmeze schiul”, a mai adăugat vedeta de la Antena 1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel