Simona Gherghe, alimentele care au ajutat-o să slăbească. Vedeta le mănâncă regulat

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a dezvăluit cum arată meniul perfect pentru ea.

Simona Gherghe și-a păstrat aproape întotdeauna greutatea constantă, fapt pentru care, ajunsă la vârsta de 44 de ani, aceasta se poate mândri cu o siluetă perfectă. Chiar dacă mărturisește faptul că în prezent nu ține o dietă anume, vedeta a dezvăluit care sunt alimentele, dar și preparatele pe care obișnuiește mereu să le introducă în mesele sale. Mai mult, faimoasa prezentatoare TV spune că tot secretul stă în faptul că ea își prepară singură mesele, fapt pentru care știe exact ce fel de produse folosește.

"Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza călită, mazăre, ciuperci. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc. De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea și să mă aprovizionez de acolo.”, a dezvăluit Simona Gherghe, potrivit spynews.

Cum și-a dezvoltat Simona Gherghe abilitățile pentru bucătărie

Vedeta recunoaște că nu era o pasionată a gătitului. Cu toate acestea, o dietă pe care a urmat-o în urmă cu ceva timp a obligat-o să-și gătească preparate sănătoase. De atunci, aceasta spune că s-a obișnuit să petreacă mai mult timp în bucătărie, pentru că nu vrea să dea greș cu silueta ei. 

"Dacă mă întreba cineva cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puțin. Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ținut o dietă care a avut și rezultate. Am slăbit cinci kilograme și mă simt foarte bine. Acum intru în bucătărie și gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puțin câte puțin și sunt la faza în care mă mențin. Mi-am dat seama că se poate și așa… gătind eu!", a mai spus aceasta.

Dana Săvuică, secretul unei siluete de invidiat. Cum se menține vedeta, la 52 de ani: “Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria”

Secretul prin care Nicole Cherry și-a revenit în formă după sarcină

Altă vedetă care și-a revenit în formă miraculos, după ce a devenit mămică este Nicole Cherry. Vedeta a cerut și sfatului unui specialist, care să-i recomande un meniu perfect pentru a-și recăpăta forma fizică de invidiat, într-un timp cât mai scurt. Printre alimentele la care aceasta a renunțat se numără produsele făinoase, ea optând pentru alternativele integrale, dar și zahărul.

“Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase -pâine integrală/orez sălbatic/paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine, grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a mărturisit Nicole Cherry, potrivit viva.ro

Citește și: Raluka, secretul unei siluete de invidiat. La ce aliment NU poate renunța vedeta: Nu pot să trăiesc fără...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel