Dana Săvuică, secretul unei siluete de invidiat. Cum se menține vedeta, la 52 de ani: “Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Săvuică, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Săvuică, instagram

Dana Săvuică a dezvăluit cum se menține în formă, la 52 de ani. 

Dana Săvuică are mare grijă de felul în care arată. Vedeta a recunoscut că ține cont de câteva aspecte pentru a se menține în cea mai bună formă a ei. La vârsta de 52 de ani, Dana Săvuică a mărturisit că și-a micșorat porțiile de mâncară și încearcă să nu mai mănânce nimic după ora 19:00.

Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe', a declarat, pentru VIVA!, Dana Săvuică.

Cum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani

Dana Săvuică a mărturisit că ține cont de sfatul medicului și bea apă atunci când are senzația de foame. 

 Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete. Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame.  Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă', a mai spus vedeta. 

Cum se simte Dana Săvuică după ce s-a operat la coloană

Vedeta a declarat că se simte mai bine și a început să facă sport, fizioterapie, kinetoterapie și merge foarte mult pe jos. 

„Am avut o operație de hernie de disc, dar acum sunt ok și am voie să fac sport. Fac fizioterapie, kinetoterapie, înot, merg pe bandă și fac plimbări foarte lungi în parc. Nu vreau să am o greutate mai mare decât cere corpul meu'.”, a spus Dana Săvuică. 

Dana Săvuică: „Nu am avut niciodată problema asta”

Dana Săvuică a recunoscut că nu a fost niciodată adepta dietelor drastice, nici măcar în perioada în care era manechin.

Nu, absolut deloc, aveam arderile foarte bune, eram foarte slabă, aveam maximum 50 kg la 1,75 înălțime și nu am avut niciodată problema asta. Nu neapărat ca să slăbesc, dar trebuie să mă mențin. Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat, dacă nu sunt atentă. S-au inversat lucrurile', a punctat ea pentru sursa citată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel