Raluka, secretul unei siluete de invidiat. La ce aliment NU poate renunța vedeta: Nu pot să trăiesc fără...

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Raluka a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă, dar ne-a vorbit și despre proiectele pe care le are pe plan muzical, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

Raluka este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, fiind extrem de apreciată de fanii ei atât pentru naturalețe, cât și pentru melodiile care au cucerit topurile muzicale. Și, dacă până acum, pandemia a împiedicat-o de la a mai urca pe scenă, Raluka spune că se pregătește intens pentru concertele pe care le are vara aceasta. În exclusivitate pentru Spectacola, artista a vorbit despre planurile pe care le are în cariera muzicală, dar și despre cum reușește să își mențină silueta de invidiat, întrebare ce stă pe buzele tuturor.

"Dat fiind faptul că au început concertele în ultima perioadă, am început și repetițiile pentru piesele pe care nu le-am mai cântat de foarte mult timp și urmează o perioadă plină de concerte. Vara aceasta, cel puțin, este full. Chiar și în toamnă au început să se ocupe foarte multe weekenduri, așa că ne pregătim pentru toate concertele.", a dezvăluit Raluka, pentru Spectacola.

Ce a însemnat pentru Raluka experiența de jurat

Raluka a fost parte din juriul competiției muzicale "SuperStar România", emisiune ce a avut ca scop principal descoperirea de noi talente. Artista se arată a fi extrem de mulțumită de experiența prin care a trecut și, spune ea, ar repeta-o oricând.

"Este absolut minunat, pentru că eu fiind prin toate concursurile aproape, din România, am avut acum experiența din spatele scaunelor, din spatele mesei și chiar este o experiență foarte, foarte frumoasă și m-am bucurat tare mult că am făcut parte din acest proiect. În cazul în care se mai face, clar, voi fi acolo.", ne-a mărturisit ea.

Artista nu s-a gândit la posibilitatea participării la un nou reality show

Dacă la masa juraților și-ar dori oricând să se întoarcă, Raluka nu poate spune același lucru și despre un reality show.

"Sincer nu m-am gândit la asta. Am foarte multă treabă cu muzica și chiar îmi doresc să lansez foarte multe piese și m-am concentrat pe asta.", a recunoscut artista.

Cum se menține cântăreața în formă

Raluka arată într-o formă fizică de invidiat, foarte multe persoane fiind curioase de secretul care stă în spatele siluetei sale. Artista spune că sportul este, cu siguranță, un factor principal cu ajutorul căruia reușește să nu acumuleze kilograme în plus, însă mai are încă un truc important.

"Nu am niciun secret, asta îmi este cumva și gena, dar sunt o persoană foarte activă. Nu prea stau foarte mult locului și, în cazul în care simt că mi-am ieșit puțin din formă, pentru că sunt om și eu, întotdeauna știu cum să mă îmbrac, să maschez anumite lucruri. În momentul în care arăt bine mă îmbrac să pară că am arătat bine întotdeauna.", ne-a spus Raluka amuzată.

La ce aliment NU poate renunța Raluka

Chiar dacă este extrem de atentă cu silueta ei, artista recunoaște însă faptul că are un obicei alimentar mai puțin sănătos, la care nu poate renunța.

"Sunt om, de multe ori îmi ies din formă și, când observ asta, am grijă la ce mănânc și fac sport. În general, sunt activă destul de mult, din punct de vedere fizic. Pentru mine nu există să nu mănânc ciocolată, nu pot să trăiesc fără ea. Carne nu mănânc de aproape 4 ani. Nu mi-a fost deloc greu să renunț la ea, sunt îndrăgostită de animale. Mănânc și foarte puțin pește, mai rar. În general sunt cu legumele, mănânc și carbohidrați, nu mă feresc de ei, dar nu extrem de mult.", a mai dezvăluit Raluka.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel