Elena Gheorghe, truc minune pentru un păr bogat și strălucitor. Rețeta din strămoși pe care o folosește de ani de zile: „O fac în casă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ elenagheorgheofficial
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ elenagheorgheofficial

Elena Gheorghe dezvăluie metoda sa magică prin care își întreține părul la adevăratul său potențial. Cum arată rețeta din strămoși pentru un păr mai sănătos.

Toată lumea o cunoaște pe Elena Gheorghe pentru părul ei roșcat sau blond, care arată mereu impecabil. Artista recunoaște că a avut o pasiune pentru nuanțele de roșcat și și-a vopsit podoaba capilară în acest fel pentru câțiva ani. Recent, însă, a decis să opteze pentru o nuanță mai apropiată de blond. Acum, dezvăluie cu drag ce face pentru a avea un păr bogat și strălucitor.

Care este tehnica-minune?

Elena Gheorghe mărturisește că a fost dependentă de culoarea roșcată foarte mulți ani. De la prima aplicare, artista spune că s-a îndrăgostit de această nuanță. Cu toate că își schimbă des culoarea părului, ea menționează că podoaba sa capilară nu este afectată de vopsea sau de produsele pentru coafat, datorită unei „arme secrete” pe care o utilizează pentru întreținerea lui. Acest truc l-a preluat de la mama sa, care se mândrește, de asemenea, cu un păr lung și sănătos.

„Am o mască pe care o fac în casă, cred că de 10-15 ani, este moștenită de la maică-mea și este doar cu produse naturale. Este pe bază de ulei de ricin, ulei de migdale, jumătate de lămâie stoarsă, tot complexul de B-uri – fiole, jumătate de cub de drojdie și două gălbenușuri. Amestecul îl aplici pe părul proaspăt spălat și îl lași să stea 2-3 ore”, a spus Elena Gheorghe pentru libertatea.ro.

Vezi și: Elena Gheorghe, fără cuvinte în fața fiicei ei. Dorința care a lăsat-o mască pe artistă

Vezi și: Elena Gheorghe, noi informații despre starea sa de sănătate. Cum se simte artista după ce a zăcut la pat: „Două săptămâni nu m-am putut da jos din pat. A fost greu și dureros”

Vezi și: Fiica Elenei Gheorghe, suspectă de pneumonie. Cum se simte acum micuța Amelie: „Simptomele nu indicau asta”

Vezi și: "Două săptămâni am stat la pat. Aveam dureri și nu știam care e cauza". Cu ce probleme grave de sănătate s-a confruntat Elena Gheorghe

Reacția la rugămintea fiicei ei

Pe parcursul ultimelor zile, Elena a avut multiple motive de bucurie și petrecere în familie. În primul rând, artista a sărbătorit ziua de naștere a surorii sale, Ana Pîrvulescu Gheorghe, care a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani. A fost un prilej special de a aduce toți cei dragi împreună și de a sărbători în stil mare.

Dar cea mai importantă aniversare a fost cea a fiicei sale, Amelie Nicole, care a împlinit 6 ani. Elena și-a organizat cu mare grijă petrecerea de ziua micuței sale la malul mării, în Eforie Nord. Atmosfera a fost plină de veselie și voie bună, iar Amelie s-a bucurat din plin de toate momentele speciale pregătite de mamica ei.

„La mulți ani, Amelita noastră! Ești o bucurie de copil, mereu cu zâmbetul până la urechi dar ieri după ce mi-ai spus dorința ta, m-ai lăsat mască, fără cuvinte!

„Mami, dacă îți pui o dorință de ziua ta se împlinește, nu?”, a întrebat fiica.

“Da, mami!”, i-a răspuns mama ei.

„Atunci o să mai am o surioară, mi-am dorit să mai ai un bebeluș în burtică!”, a povestit artista dorința fiicei sale, pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel