Elena Gheorghe, noi informații despre starea sa de sănătate. Cum se simte artista după ce a zăcut la pat: „Două săptămâni nu m-am putut da jos din pat. A fost greu și dureros”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Elena Gheorghe, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Elena Gheorghe, instagram

Elena Gheorghe a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a ajuns să stea la pat.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta a recunoscut că anul 2022 a fost unul încărcat, iar oboseala și-a spus cuvântul. Într-un interviu recent, Elena Gheorghe a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. 

Elena Gheorghe, noi informații despre starea sa de sănătate

Elena Gheorghe a mărturisit că anul 2022 i-a adus multe proiecte, dar și oboseală cât cuprinde. Din cauza epuizării, artista a căzut la pat cu dureri  serioase de cap, de mâini, de spate. Vedeta a fost nevoită să facă fizioterapie, acupunctură, dar și multă odihnă, pentru a se reface.

”Oboseala și stresul acumulate în urma activității intense pe care am avut-o în 2022 și-au spus cuvântul… Am avut o perioadă de două săptămâni când nu m-am putut da jos din pat din cauza unor probleme cu coloana cervicală. A fost greu și dureros, dar cu fizioterapie, acupunctură, odihnă și autocontrol am reușit să-mi revin. Acum sunt bine.”, a spus Elena Gheorghe, pentru Viva!

Elena Gheorghe: „Sunt o fire pozitivă”

Elena Gheorghe a recunoscut că, de-a lungul timpului a avut parte și de momente neplăcute, care i-au marcat viața. Artista a dezvăluit și care a fost cel mai important sfat pe care l-a primit de la părinți. 

„Ca orice om am avut momente atât plăcute, cât și neplăcute care mi-au marcat viața. Cu timpul, am înțeles că atât cele bune, cât și cele grele m-au ajutat să fiu cine sunt astăzi și fiecare experiență, chiar și dureroasă, a fost o lecție din care am avut de învățat. Oamenii nu-mi știu greutățile, nu știu, de fapt, mai nimic despre mine din perspectiva asta, pentru că nu am expus partea asta a vieții mele decât prin cântece uneori. Sunt o fire pozitivă, îmi place să văd partea plină a paharului și să-mi canalizez energia, gândurile pe ce am, pe tot ce înseamnă iubire și sunt recunoscătoare pentru fiecare lucru care mi-a fost dat să-l trăiesc. Cel mai important sfat a fost să să-mi las loc de „bună ziua! peste tot pe unde merg și să fiu perseverentă atunci când îmi doresc cu adevărat ceva, pentru că doar așa poți reuși.”, a mai spus artista pentru sursa citată mai sus. 

Elena Gheorghe pregătește noi proiecte

Elena Gheorghe a anunțat că va susține un concert la Sala Palatului, pe 21 mai, chiar de Sfinții Constantin și Elena. 

„Pot sustine deja evenimentele pe care le-am avut la sfarsit de ianuarie si inceput de februarie, ba mai mult de atat, aceasta perioada m-a incarcat atat fizic cat si emotional sa gandesc si noul concert armanesc de la Sala Palatului, pe care anul acesta l-am programat de ziua numelui meu adica pe 21 mai, de Constantin si Elena. Asa ca dragii mei, ma bucur din suflet sa va spun ca anul acesta vom face un show de zile mari la Sala Palatului in Bucuresti, dar si la Bacau. Va imbratisez!”, a mai scris artista, pe contul său de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel