Fiica Elenei Gheorghe, suspectă de pneumonie. Cum se simte acum micuța Amelie: „Simptomele nu indicau asta”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Gheorghe, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Elena Gheorghe, instagram

Elena Gheorghe a trecut prin momente delicate, după ce fiica sa, Amelie, a fost suspectă de pneumonie. 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste. Pe lângă cariera de succes, cântăreața se mândrește cu o familie superbă. În urmă cu câteva zile, vedeta a postat o imagine cu fiica ei, Amelie Nicole, de pe patul de spital. În urma mai multor investigații medicale, medicii i-au prescris un tratament medicamentos.

Amelie, fiica Elenei Gheorghe, probleme de sănătate

Artista și-a ținut la curent fanii cu informații despre starea de sănătate a fiicei sale. Amelie Nicole va fi externată din spital, după cum a anunțat chiar Elena Gheorghe, pe rețelele de socializare.

„Mulțumim din suflet pentru toate mesajele și toată grija pe care ne-o purtați. Mâine, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom pleca acasă. Aveți mare grijă că circulă foarte multe viroze, gripe etc, care dau bătăi de cap tuturor inclusiv cadrelor medicale. Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii. La Amelie a debutat acum trei săptămâni cu ușoară febră, durere de cap și nas înfundat. A doua zi a consultat-o medicalul care ne-a prescris antibiotic', a mărturisit Elena Gheorghe pe Instagram.

Fiica Elenei Gheorghe, suspectă de pneumonie

Artista a povestit, pe rețelele de socializare, că fiica sa s-a simțit foarte rău și chiar a fost suspectă de pneumonie. Cu toate astea, medicii i-au spus artistei că este vorba doar despre o viroză. 

„După o săptămână, simptomele persistau, iar tusea era tot mai supărătoare. Am fost la un control și ni s-a dat un alt antibiotic, dar nici acesta nu a făcut față. Ajunși iarăși la control, ni s-a recomandat să ne internăm pentru că radiografia și analizele ne arătau o pneumonie urâtă, deși simptomele nu indicau asta. Acum se simte bine, e vioaie și nerăbdătoare să meargă acasă, dar încă este sub tratament', a mai spus artista.

Cu ce probleme grave de sănătate s-a confruntat Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a mărturisit că anul 2022 i-a adus multe proiecte, dar și oboseală cât cuprinde. Din cauza epuizării, artista a căzut la pat cu dureri  serioase de cap, de mâini, de spate, însă nu a primit niciun diagnostic. Ulterior, vedeta a început să facă în fiecare zi 4-5 ore de fizioterapie și kinetoterapie.

„2022 a fost cel mai aglomerat an din punct de vedere profesional și asta pentru că majoritatea evenimentelor din ultimii 2 ani au fost reprogramate. Am bătut România în lung și-n lat și am cântat peste tot, aproape în fiecare seara și am vrut să îi fericim pe toți cei care și au anulat de atâtea ori evenimentele.

Ne-am simțit minunat, am făcut ceea ce ne place cel mai mult, și au fost multe momente în care am uitat de noi, de oboseală, de acasă și de sănătate! Iar apoi a venit nota de plata , m-am resimțit, am avut dureri mari de cap, de spate, de mâini și nu știam care e cauza. A fost o perioadă grea în care cautăm sa găsesc un diagnostic dar si o cale rapidă de vindecare. După 2 saptamani de stat la pat am aflat că se poate și fără operație, dar cu multă rigoare și am început recuperare, în fiecare zi 4-5 ore fizioterapie si kinetoterapie.”, a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel