Elena Gheorghe, fără cuvinte în fața fiicei ei. Dorința care a lăsat-o mască pe artistă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ elenagheorgheofficial
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ elenagheorgheofficial

Elena Gheorghe a primit o rugăminte atipică de la fetița ei. Cum a reacționat artista.

Elena Gheorghe, talentata artistă și mamă dedicată, se află într-o perioadă plină de sărbători și aniversări pe litoralul românesc.

Pe parcursul ultimelor zile, Elena a avut multiple motive de bucurie și petrecere în familie. În primul rând, artista a sărbătorit ziua de naștere a surorii sale, Ana Pîrvulescu Gheorghe, care a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani. A fost un prilej special de a aduce toți cei dragi împreună și de a sărbători în stil mare.

Dar cea mai importantă aniversare a fost cea a fiicei sale, Amelie Nicole, care a împlinit 6 ani. Elena și-a organizat cu mare grijă petrecerea de ziua micuței sale la malul mării, în Eforie Nord. Atmosfera a fost plină de veselie și voie bună, iar Amelie s-a bucurat din plin de toate momentele speciale pregătite de mamica ei.

Ana, sora Elenei Gheorghe, a mărturisit cu entuziasm cât de mult s-a distrat nepoata ei la petrecere și a dezvăluit și dorința pe care Amelie a avut-o atunci când a suflat în lumânările de pe tort: își dorește o surioară mai mică! 

Pentru Elena Gheorghe, aceste zile de sărbătoare și aniversări reprezintă o ocazie specială de a-și exprima dragostea și recunoștința față de cei dragi. Momentul petrecerii la malul mării aduce o notă aparte, oferind copilului ei, Amelie, o experiență memorabilă.

Își mai dorește o surioară

În continuare, fanii și admiratorii Elenei Gheorghe așteaptă cu nerăbdare să descopere noi momente pline de bucurie și emoție din viața artistei și a familiei sale.

„Elena i-a făcut ziua lui Amelie la mare și s-a bucurat nespus. I-au venit mai multe prietene, fetele Anei Radu și ale Andreei Chipciu, soția lui Alex Chipciu. A primit multe cadouri, iar dorința ei pe care a avut-o la momentul tortului, pe care a zis-o cu gura mare a fost că își mai dorește încă un bebe în burtica mamei ei. Îți dai seama!”, a povestit sora Elenei Gheorghe, potrivit Click!

Dacă își pune dorința de ziua ei se îndeplinește

Elena Gheorghe, talentata artistă și iubitoare mamă, a fost surprinsă și emoționată de dorința puternică a fiicei sale, Amelie, în ciuda faptului că aceasta a împlinit doar 6 ani și are deja un frate mai mare, Nicholas, în vârstă de 11 ani.

„La mulți ani, Amelita noastră! Ești o bucurie de copil, mereu cu zâmbetul până la urechi dar ieri după ce mi-ai spus dorința ta, m-ai lăsat mască, fără cuvinte!

„Mami, dacă îți pui o dorință de ziua ta se împlinește, nu?”, a întrebat fiica.

“Da, mami!”, i-a răspuns mama ei.

„Atunci o să mai am o surioară, mi-am dorit să mai ai un bebeluș în burtică!”, a povestit artista dorința fiicei sale, conform sursei citate.

 

Vezi și: Elena Gheorghe, noi informații despre starea sa de sănătate. Cum se simte artista după ce a zăcut la pat: „Două săptămâni nu m-am putut da jos din pat. A fost greu și dureros”
Vezi și: Fiica Elenei Gheorghe, suspectă de pneumonie. Cum se simte acum micuța Amelie: „Simptomele nu indicau asta”
Vezi și: "Două săptămâni am stat la pat. Aveam dureri și nu știam care e cauza". Cu ce probleme grave de sănătate s-a confruntat Elena Gheorghe
Vezi și: Elena Gheorghe, motivul pentru care a devenit vegetariană: „Acum un an, m-am lăsat și de ouă și lactate. Există un înlocuitor de carne...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel