"Două săptămâni am stat la pat. Aveam dureri și nu știam care e cauza". Cu ce probleme grave de sănătate s-a confruntat Elena Gheorghe

Data publicării:

Elena Gheorghe a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. Artista a fost nevoită să stea la pat. 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta a recunoscut că anul 2022 a fost unul încărcat, iar oboseala și-a spus cuvântul. Într-un interviu recent, Elena Gheorghe a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. 

Cu ce probleme grave de sănătate s-a confruntat Elena Gheorghe

Elena Gheorghe a mărturisit că anul 2022 i-a adus multe proiecte, dar și oboseală cât cuprinde. Din cauza epuizării, artista a căzut la pat cu dureri  serioase de cap, de mâini, de spate, însă nu a primit niciun diagnostic. Ulterior, vedeta a început să facă în fiecare zi 4-5 ore de fizioterapie și kinetoterapie.

„2022 a fost cel mai aglomerat an din punct de vedere profesional și asta pentru că majoritatea evenimentelor din ultimii 2 ani au fost reprogramate. Am bătut România în lung și-n lat și am cântat peste tot, aproape în fiecare seara și am vrut să îi fericim pe toți cei care și au anulat de atâtea ori evenimentele.

Ne-am simțit minunat, am făcut ceea ce ne place cel mai mult, și au fost multe momente în care am uitat de noi, de oboseală, de acasă și de sănătate! Iar apoi a venit nota de plata , m-am resimțit, am avut dureri mari de cap, de spate, de mâini și nu știam care e cauza. A fost o perioadă grea în care cautăm sa găsesc un diagnostic dar si o cale rapidă de vindecare. După 2 saptamani de stat la pat am aflat că se poate și fără operație, dar cu multă rigoare și am început recuperare, în fiecare zi 4-5 ore fizioterapie si kinetoterapie.”, a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA!

„Acest hop a fost și este o renaștere”

După ce și-a revenit, Elena Gheorghe a mărturisit că această perioadă grea a ajutat-o să se redescopere și să pună mai mult accent pe odihnă și pe sănătatea ei. 

Dar știți că în orice lucru greu există ceva bun, iar această perioadă chiar dacă a fost dureroasă mi-a făcut si foarte mult bine. Am reușit să ma redescopăr, să mă concentrez pe mine și pe ceea ce vreau, am făcut schimbări și urmează sa vă arăt și vouă ce se întamplă cu mine:) Pentru mine acest hop a fost si este o renaștere.„,a declarat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe pregătește noi proiecte

Elena Gheorghe a anunțat că va susține un concert la Sala Palatului, pe 21 mai, chiar de Sfinții Constantin și Elena. 

„Pot sustine deja evenimentele pe care le-am avut la sfarsit de ianuarie si inceput de februarie, ba mai mult de atat, aceasta perioada m-a incarcat atat fizic cat si emotional sa gandesc si noul concert armanesc de la Sala Palatului, pe care anul acesta l-am programat de ziua numelui meu adica pe 21 mai, de Constantin si Elena. Asa ca dragii mei, ma bucur din suflet sa va spun ca anul acesta vom face un show de zile mari la Sala Palatului in Bucuresti, dar si la Bacau. Va imbratisez!”, a mai scris artista, pe contul său de socializare.

Citește și: Răzvan Simion, despre dependența de tutun. Cât de greu i-a fost prezentatorului TV să renunțe la obiceiul nociv: „M-am chinuit”

Ce faci dacă e cutremur noaptea. Ce este "triunghiul supraviețuirii" și de ce trebuie să ai un rucsac de URGENȚĂ. Biriș: Se rămâne fără curent și fără semnal la telefonGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel