Serghei Mizil dă cărțile pe față, în cazul Prigozin. Cine o „joacă bine” pe scena internațională

Sursă foto: Instagram/ sergheiniculescumizil, realdonaldtrump, joebiden, president.putin_official, prigozhin__evgeniy
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ sergheiniculescumizil, realdonaldtrump, joebiden, president.putin_official, prigozhin__evgeniy

Serghei Mizil dă de pământ cu politicienii de la cel mai înalt nivel. Cum comentează afaceristul acțiunile lui Prigozin și ale lui Putin. Trump n-a fost, nici el, lăsat deoparte.

Serghei Mizil, „tancul” media cunoscut pentru atitudinea sa corespunzătoare, a venit cu noi declarații în privința războiului de la graniță, aducând câteva precizări în legătură cu Prigozin, liderul grupului mercenar Wagner. Cunoscut pentru opiniile sale autentice și „libere” Serghei a devenit foarte cunoscut pe scena showbizului românesc, mai ales când vine vorba despre opinii despre scena politică actuală și trecută.

Prigozin, Putin și „mafioții”

Vezi și: Serghei Mizil și Miron Cozma, întâlnire de gradul zero. Cum arată femeia ideală: „Nu m-a deranjat niciodată dacă s-a dus cu alt bărbat”

Cu ocazia emisiunii sale, Serghei a făcut o scurtă caracterizare a celor mai cheie personaje din politica internațională, el criticând și președinții Rusiei și SUA în demersurile lui. Având în vedere că operația pe inimă îl oprește din a mai duce același trai luxuriant, cu cele mai fine băuturi, Serghei găsește alinare în discuțiile despre politică. Unul dintre urmăritorii săi i-a cerut să spună câteva cuvinte despre ultimele evenimente militare din zona de conflict.

„Domnule, cu Prigozin, din punctul meu de vedere, din ce am ascultat eu, e un subiect care nu mă interesează câtuși de puțin. Pă eu am războiul meu cu vinurile, cu restaurantele. Păi mi-am pus stentul (N.R. la inimă) ăla, mi-a pus capac că nu pot să consum alcool. De asta n-am știut nici Prigozin cine e. A fost, din punctul meu de vedere, din ce m-am uitat la toate emisiunile obediente... Deci problema e în felul următor: Nu va fi niciun pericol pentru Putin. Putin și-a demonstrat încă o dată forța, man. Adică a procedat exact cum au procedat ăia din Mafie. Ai văzut „Nașul”? Ai văzut, da? Ai văzut cum s-a dus să nășească în Biserică...Asta le-a arătat (N.R. Putin), cine mișcă împotriva mea, e mierlă, poate fi oricine. Asta a fost ce am văzut eu. O singură persoană a zis, și nu nominalizez... e o chestiune foarte simplă, a arătat că „cine se joacă cu mine, nu se joacă, nene”. E exact ca la clanurile astea, când te-a călărit unul, nu ai cum să lași sabia jos niciodată. Dacă o lași te încalecă. El le-a arătat foarte clar că e șmecherul. Putin a mai demonstrat că e ca la mafioți, pe față îl pupă pe obraz, iar pe la spate bagă cuțitul. Din punctul meu de vedere, era normal să facă așa ceva. Nu poți, când ai asemenea Imperiu, atâta forță, să te joci, să înceapă fiecare care își face o mică armată să te dea jos. Și nu e nici normal să vină orice dement să conducă o țară. Uită-te la americani, a venit unu care nu are absolut habar. Ne-a băgat în haos. Și ca dovadă, rușii când au văzut conducători slabi s-au băgat tare.”, a spus Serghei, în cadrul podcastului.

Vezi și: Rețeta pentru o căsnicie fără stres. Tehnica lui Serghei Mizil, după un mariaj de 25 de ani: „Secretul e la femeie!”

Vezi și: Serghei Mizil, concluzie șoc față de femeile din România. Care sunt gusturile afaceristului în materie de vedete: „Delia îmi place”

Vezi și: Cum scapă Serghei Mizil de mahmureală. Omul de afaceri a dezvăluit secretul

Cine o „joacă bine” pe scena internațională

Probabil mulți dintre urmăritorii vedetei s-au întrebat dacă afaceristul are vreun punct de vedere și despre tabăra vestică, iar Serghei nu i-a dezamăgit, arătând o profundă admirație pentru Trump, fostul președinte al SUA, care în prezent se confruntă cu mai multe capete de acuzare.

„Trump și-o joacă bine mă, mânca-ți-aș gura ta, Trump și-o joacă bine, și poporul american e exact ca poporul român, cu cât îl victimizezi, cu atât te apără mai mult pentru că ei nu înțeleg chestia asta.” a încheiat Serghei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 04 sep 2023, 22:07 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience