Cum scapă Serghei Mizil de mahmureală. Omul de afaceri a dezvăluit secretul

Data publicării:
Serghei Mizil, foto Instagram
Descriere foto: Serghei Mizil, foto Instagram

Serghei Mizil a dezvăluit cum reușește să scape de mahmureală. 

Băutura în exces îți poate da o mahmureală, sigur, dar o parte din motivul pentru care te simți atât de leneș și obosit după o noapte de băutură. Unii încearcă să-și revină cu medicamente, alții caută remedii naturale. Recent, Serghei Mizil a dezvăluit cum reușește el să scape de mahmureală. 

Cum scapă Serghei Mizil de mahmureală

Se pare că zicala „Cui pe cui se scoate” i se potrivește mănușă lui Serghei Mizil și asta pentru că omul de afaceri a recunoscut că mai bea câte o bere atunci când este mahmur. 

„Cel mai bun leac, pentru mine, de mahmureală este berea. Nu beau cafea, o bere e cea mai bună, cui pe cui se scoate. O bere rece, din aia mică, o fiolă, e perfectă. Am avut și azi, îți dai seama, nevoie de o fiolă. A fost spectaculos aseară”, a spus Serghei Mizil, în exclusivitate pentru Fanatik, după petrecerea dată de ziua lui.

Ce-și dorește Serghei Mizil la 69 de ani

„Ce-mi doresc mie? Să fiu sănătos. Cu restul m-am descurcat. Și cu sănătatea este bine pentru mine, până acum. Dar asta e cel mai important. Poți să ai lovele dacă te lasă ceva degeaba le ai.

Se ceartă lumea pe banii tăi, atâta tot. Mai bine îi consum eu pe toțo și nu o să aibă pe ce să se certe”, a declarat Serghei Mizil, conform sursei citate.

Serghei Mizil, probleme de sănătate din cauza alcoolului

Serghei Mizil a dezvăluit în platoul Wowbiz că a fist diagnosticat cu început de ciroză, după ani de zile în care s-a bucurat de câte un păhărel. Acesta a fost convins de către un medic să renunțe la viciun său, dacă vrea să trăiască. 15 ani nu a băut alcool și s-a tratat cu ceaiuri, alimentație sănătoasă și mult somn. 

"Nu am băut 15 ani, poate chiar mai mult. Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză. Atunci am început să râd atunci. Regret că a murit, era un om foarte tare.

Era un foarte bun pedagog. Mi-a explicat că ficatul se regenerează și dacă fac ce spune el, voi avea o viață normală. M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână și m-am dus și am scris pe calorifer data la care m-am lăsat. După ce m-am lăsat, după 15 ani, m-am dus înapoi, știam locul și am reînceput. Am ținut-o pe tratament, brânză de vaci cu miere, e cea mai bună, ceai hepatic, beam pe 3-4 litri pe zi, îl beau ca pe apă și odhnă.Mi-am revenit, restul care nu au ținut cont, s-au dus acolo sus.", a declarat Serghei Mizil în platoul WOWnews.

 

Serghei Mizil a mărturisit că foarte mulți prieteni apropiați au ajuns să își piardă viața din cauza alcoolului. Printre aceștia, spune el, se numără și artiști consacrați. 


"Foarte mulți în jurul meu au făcut ciroză de la vin și bere și artiști și cântăreți care, la un moment dat, când nu poți să te lași și o arzi încontinuu 24 din 24, ăsta e finalul. Eu am scăpat, ei au murit. Scapă cine poate.", a mărturisit Serghei Mizil pentru sursa citată. 

Citește și: Cum să dormi fără griji după o noapte de băutură. Trucuri pentru a scăpa de mahmurealăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel