Serghei Mizil, concluzie șoc față de femeile din România. Care sunt gusturile afaceristului în materie de vedete: „Delia îmi place”

Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Serghei Mizil
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Serghei Mizil

Serghei Mizil a aruncat bomba. Concluzia neașteptată față de femeile din România. Ce a dedus afaceristul după ce a fost la un eveniment dedicat modei.

Celebrul Serghei Mizil, reputatul adolescent din anii comunismului, poate chiar adolescentul care a dus-o cel mai bine pe perioada comunismului, a dat lovitura din nou. Are multă istorie în spate, și mai mult decât atât, are experiență de viață. „Tancul” showbiz-ului românesc își face apariția din nou pe scena publică cu noi declarații conform cărora, de data aceasta, nu le-a iertat pe divele din mondenul românesc, mai exact pe Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu.

Carismaticul personaj a vorbit, așa cum ne-a și obișnuit, cu satiră și dezinvoltură, despre viziunile sale asupra intervențiilor chirurgicale din rândul vedetelor noastre. Autorul a avut grijă să-și facă auzite părerile cu voce tare.

Concluzia universală a lui Serghei Mizil în privința femeilor de azi

La 69 de ani, Serghei Mizil rămâne unul dintre cele mai emblematice personaje ale țării noastre. Cu ocazia unei prezentări de modă, afaceristul a fost invitat de Mara Bănică  la evenimentul marca „Atmospfere Fashion”. După ce a salutat în stânga și în dreapta, Serghei a realizat că nu își dă seama cu cine a dat mâna și cu cine nu, deoarece nu mai poate deosebi vedetele între ele. Acest impediment îl pune pe fondul intervențiilor chirurgicale pe care le fac divele. Tot acest context l-a făcut pe afacerist să ajungă la o concluzie extraordinară- femeile sunt mult prea operate în ziua de azi. Astfel, dive precum Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu nu au plecat neevidențiate de Serghei:

„Acum, toate fetele astea din showbiz sunt la fel. Nici nu le mai recunoști, domnule, de la atâtea operații! Toate botoxate. Drăgușanca, Crudu, astea...Păi, ce să-ți placă la ele? Nu mai sunt femeile care erau înainte! ”, a mărturisit Serghei Mizil, conform Cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Serghei Mizil, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre sora sa și Nicu Ceaușescu: ”A stat cu mine în casă 15 ani”

Serghei Mizil....fan al Deliei?!

De asemenea, artistul umorului a dezvăluit și că e un admirator al Deliei. Deși nu a punctat exact care sunt motivele, afaceristul mai mult ca sigur o apreciază pe aceasta prin prisma naturaleții, deși și cea din urmă are două intervenții, la nivelul buzelor și frunții, după cum chiar Delia a precizat în trecut.

„Mie, unul, uite, de exemplu, îmi place Delia! E frumoasă! ”,a mărturisit Serghei Mizil pentru Cancan.ro

Un subiect conex ar putea fi: Serghei Mizil a dezvăluit ce PENSIE are: „Nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă”

Statutul de protector, în ciuda aparențelor media

Se cunoaște faptul că afaceristul are felul său de a fi față de mondenul țării noastre, dar când vine vorba despre familie, Serghei are o cu totul altă atitudine. Acesta a avut mare grijă să-și protejeze femeile din viața lui.

Serghei Mizil și fiicele sale,  Ana și Smaranda, au fost invitați în platoul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, acolo unde au vorbit despre perioada în care tinerele erau curtate de băieți, însă aceștia o luau la fugă în momentul în care aflau cine e tatăl lor.

“Eram într-un club din Mamaia și un prieten mi-a spus „vrei sa vezi ce înseamnă numele tatălui tău?” și eu am spus că da. A chemat pe cineva de acolo, un băiat și l-a întrebat „Cum ți se pare fata asta? Ai pleca cu ea acasă?”, iar el a zis da. Prietenul meu i-a zis: „vrei să știi a cui este? A lui Serghei Mizil!”. În clipa în care a auzit Serghei Mizil s-a întors și a rupt-o la fugă. Dar nu că a rupt-o la fugă în altă parte a clubului. A plecat de tot, pe plajă, fugea”, a povestit Ana.

Poate ești interesat și de: Cum scapă Serghei Mizil de mahmureală. Omul de afaceri a dezvăluit secretul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel