Serghei Mizil și Miron Cozma, întâlnire de gradul zero. Cum arată femeia ideală: „Nu m-a deranjat niciodată dacă s-a dus cu alt bărbat”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Serghei Mizil și Miron Cozma au fost prezenți într-un podcast, unde au discutat mai multe subiecte despre viață și tineret. Cei doi prieteni au dezvăluit poveștile lor personale prin care și-au uimit audiența.

Serghei Mizil și Miron Cozma au fost invitații podcastului FITA CU ADITA unde au vorbit despre vastele lor experiențe de viață, dar și despre cum ar putea aceștia să sfătuiască tânăra generație. Cei doi au avut diverse subiecte și au impresionat prin conjunctura în care s-au cunoscut, mai exact, la penitenciar.

Cu perspective diferite, cei doi s-au completat în multe dintre subiectele aruncate pe masă de către gazda podcastului, făcând în acest mod întreaga conversație mai interesantă.

Femeile cu kilograme în plus și ochi colorați.

Astfel, după introducerile de rigoare și prezentările aferente, gazda podcastului i-a întrebat despre viziunea asupra femeilor, la ce se uită aceștia prima oară, mai ales că amândoi au fost mari cuceritori.

Primul ce a răspuns a fost Miron Cozma, zis și Luceafărul Huilei, care a precizat că observă ochii unei doamne prima oară:

„Eu ochii, toate femeile cu care am fost au avut albaștri verzi, negri, turcoaz.”, a precizat Miron Cozma.

De asemenea, „tancul” din media a venit și el cu propria opinie, și anume că nu-l atrag doamnele cu kilograme în plus:

„Primul lucru să nu fie grasă. Nu jignesc femeile grase. Am prieteni care au femei grase. Deci nu mi-au plăcut niciodată femeile grase.”, spus Serghei Mizil.

Un subiect conex ar fi: Serghei Mizil, concluzie șoc față de femeile din România. Care sunt gusturile afaceristului în materie de vedete: „Delia îmi place”

Cât timp durează iubirea

După cele spuse, Lucefărul a mai adăugat o opinie proprie:

„O să mai zic ceva ce va deranja femeile. Deci, la început de relație, eu le spun că nu iubesc. Eu îl iubesc pe Dumnezeu, familia, copiii, dar femeia nu pot s-o iubesc. În primul rând s-ar putea să mint, iar eu nu mint, și în al doilea rând, e dovedit științific că iubirea e așa o chestie...”, a mai spus Miron Cozma, după care a fost completat de Serghei Mizil:

„Trei zile! Atât durează iubirea.”

Ar putea să te mai intereseze și: Motivul pentru care „fugeau” băieții de fetele lui Serghei Mizil: „Să nu stea după fraier! Fără caterincă”

Luceafărul huilei nu iubește niciodată

Cu toate acestea, Miron Cozma dezvăluie secretul liniștii sale și regulile după care se ghidează pentru a avea o viață cât mai armonioasă:

„Erau niște principii. Eu nu mă stresez. Zic mulți că sunt stresați și eu le zic să-mi facă și mie cunoștință cu stresul ăsta. Ce e stresul ăla? E o boală psihică. Eu nu iubesc, nu sunt gelos. Dacă libertatea mea e importantă, de ce n-ar fi importantă și libertatea femeii de lângă mine? E viața ei, să facă și ea ce-i place, care-i problema?”, a punctat Luceafărul.

Poate ești interesat și de subiectul: Cum scapă Serghei Mizil de mahmureală. Omul de afaceri a dezvăluit secretul

Sfaturi pentru tinerii bărbați

Mai departe, gazda emisiunii a direcționat conversația către un alt subiect, și anume, despre sfaturile concrete pe care le-ar da Serghei și Miron unui tânăr prieten de-al lor, dacă află că l-a înșelat nevasta:

„Eu dacă merg acolo și o prind și-i văd că i-a sucit mâna, a băgat-o cu capul în frigider și a luat-o cu japca, atunci intervin, dar dacă face de plăcere le spun: „Cu multă stima și respect, să vă lovesc  cu **** în piept, pe amândoi și plec.”, a spus hotărât Serghei Mizil.

„Pe mine nu m-a deranjat și nu mă va deranja niciodată că femeia de lângă mine s-a dus cu alt bărbat. Eu am zis, pentru mine e importantă libertatea, și a mea, și a altora.”, a precizat Cozma.

Vezi și: Serghei Mizil a dezvăluit ce PENSIE are: „Nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă”

Întâlnire de gradul zero în penitenciar

Gazda podcastului i-a întrebat pe cei doi invitați cum s-au cunoscut, iar răspunsul acestora a fost neașteptat:

„Deci, în primul rând, ne-am cunoscut la pușcărie, când venise Serghei la Fane Spoitoru.”, a spus Miron Cozma.

„Să spun exact cum venise, avea o căciulă și venise la un geam mic, eu venisem la Fane și a zis (n.r. Miron Cozma) ca să stăm toți. Atunci l-am cunoscut prima oară.”

Poți viziona podcastul integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel