Sânziana Buruiană, vacanță cu peripeții, în Grecia. Ce a pățit fosta asistentă TV și familia sa: „Inițial, aveam cazare pe o altă insulă, unde izbucnise incendiu și totul era în fum”

Sânziana Buruiană, sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sânziana Buruiană, sursa foto: Facebook

Sânziana Buruiană a dezvăluit ce probleme a întâmpinat în vacanța din Grecia. 

Sânziana Buruiană a plecat într-o binemeritată vacanță alături de familia sa, pe meleagurile Greciei. Într-un interviu recent, fosta asistentă TV a dezvăluit prin ce peripeții au fost nevoiți să treacă.

Sânziana Buruiană, vacanță cu peripeții, în Grecia

Vedeta a plecat în Grecia alături de soțul său, dar și de fețitele lor. Sânziana Buruiană recunoaște că se bucură de faptul că fetițele sale au crescut și nu trebuie să mai stea cu stres în vacanță. 

'Am plecat doar noi cu fetițele, fără bunici, fără ajutoare. Și nu pot decât să mă bucur că au crescut și mă pot și eu relaxa un pic în vacanțe, cât se joacă amândouă.', a declarat Sânziana Buruiană, pentru viva.ro.

Sânziana Buruiană nu a avut parte doar de momente plăcute în vacanță. Vedeta a mărturisit că a trebuit să meargă pe o altă insulă, deoarece pe insula pe care voia să meargă erau incendii de vegetație. 

'Am vizitat și o insulă în apropiere de Atena, unde nu era incendiu de vegetație. Fetele au fost foarte încântate că au văzut-o pe verișoara lor de 24 de ani, care locuiește acolo și poartă același nume ca al fetiței mari, Izabela Ioana Ștefania. Ea este nepoata soțului meu și a fost o întâlnire emoționantă. Ea a fost crescută aici, la bunici, până la vârsta de 4 ani, iar apoi s-a mutat în Grecia. Fetițele noastre au mai fost încântate să vadă lămâi și măslini pe stradă, peștișori în apă și tot felul de fructe de mare… La întoarcere, cu vaporașul, am avut și o întâmplare. Vaporașul nostru plecase și abia am găsit unul de noapte, să ne putem întoarce de pe insulă', a mai povestit Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană: „Inițial, aveam cazare pe o altă insulă, unde izbucnise incendiu și totul era în fum”

'Noi am stat în Atena. Pe insulă am mers doar o zi. Ni s-a spus că, în cazul în care izbucnește vreun incendiu, se creează haos și lumea fuge la vaporașe. Așa că am preferat să evităm o astfel de situație. Inițial, aveam cazare pe o altă insulă, unde izbucnise incendiu și totul era în fum.

Drumul cu mașina era chiar prin zona de incendiu. Era periculos de mers cu copiii. Așa că ne-am orientat spre alta și am plecat doar o zi din Atena. În Grecia este mai cald ca la noi și nu poți dormi decât cu aerul condiționat. Bine că nu am răcit. Noi acasă nu dormim în cameră cu aerul pornit', a mai declarat Sânziana Buruiană, pentru sursa citată mai sus. 

Citești și: Detaliul neobișnuit observat de Sânziana Buruiană la fiica sa cea mare. Nu impune deloc restricții copiilor: „Nu știu dacă e bine sau rău” /EXCLUSIV

Cum își educă fiicele Sânziana Buruiană. La ce este foarte atentă vedeta: „Se aud tot felul de zvonuri” /EXCLUSIV

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au îngropat securea războiului: ”Ne-am împăcat!” Ce s-a întâmplat atunci când s-au văzut după mult timp

Claudiu Bleonț a apărut cu fața plină de răni la filmări, după ce a căzut de pe bicicletă: "Eram umflat, am stat toată noaptea cu gheață..."

Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci. Care este starea de sănătate a artistei, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Am fost jumătate paralizată”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 sep 2023, 12:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience