Claudiu Bleonț a apărut cu fața plină de răni la filmări, după ce a căzut de pe bicicletă: "Eram umflat, am stat toată noaptea cu gheață..."

Claudiu Bleonț a apărut cu fața tumefiată la filmări, după ce a căzut de pe bicicletă. 

Claudiu Bleonț și-a speriat colegii, după ce a apărut la filmări cu fața plină de lovituri. Actorul a mărturisit că a căzut de pe bicicletă, astfel că s-a ales cu o rană la cap și umflături. Chiar și așa, nimic nu l-a împiedicat să meargă la filmările serialului Lasă-mă îmi place! Camera 609!

Claudiu Bleonț a apărut cu fața plină de răni la filmări, după ce a căzut de pe bicicletă

Claudiu Bleonț a povestit că înainte filmărilor pentru serialul de la Antena 1, a suferit un accident cu bicicleta. Actorul a apărut cu fața tumefiată, spre șocul tuturor celor de pe platoul de filmare. Actorul a povestit că a stat toată noaptea cu gheață la cap, pentru a fi cât de cât ok pentru următoare zi de filmări. 

„Am avut o provocare. Înainte de o filmare, am căzut seara de pe bicicletă și aveam o rană la cap, eram umflat. Atât de tare era umflătura. Am stat toată noaptea cu gheață, cu varză. Am păstrat pozele, le trimiteam. Știam că a doua zi aveam filmare chiar aici unde facem interviul. Am adormit târziu, nu am auzit echipa când a venit să mă ia. Am luat un taxi și am venit din București în Izvorăni, m-au machiat', a declarat Claudiu Bleonț, pentru Antena Stars.

Claudiu Bleonț: „În felul ăsta nu s-a ratat ziua de filmare”

Actorul a povestit că a filmat chiar și cu fața tumefiată, însă norocul lui a fost că nu a trebuit să filmeze cu capul în frigider, astfel că nu i s-au văzut rănile. 

„Partea bună e că am filmat cu o cameră în frigider și eu deschideam ușa frigiderului, dar nu se vedea decât partea asta a mea care se uita după ce era de mâncare și în momentul în care închideam frigiderul, de acolo se vedea profilul meu și strigam „Lumi, unde mi-e salamul'. În felul ăsta nu s-a ratat ziua de filmare', a mai spus actorul.

Claudiu Bleonț recunoaște că se bucură să joace în această distribuție, alături de tineri talentați.

 „Mă bucur mult că joc într-o comedie romantică, e un prilej să întineresc! Îmi place foarte mult distribuţia, îmi plac actorii tineri, încă de când i-am văzut prima oară. Dacă i-aş putea avea pe toţi copii, mi-ar plăcea să fie ai mei! Despre Mircea, ce pot să vă spun este că un tip conţinător şi ridicător la plasă pentru tânăra generaţie şi că mă voi strădui ca prezenţa lui, una discretă de altfel, să mă conţină pe mine ca om şi ca actor, întru totul!', spune Claudiu Bleonţ.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 sep 2023, 11:07 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience